tüm öðretmen arkadaþlarýmýn öðretmenler günü kutlu olsun...(ah keþke benimde atamam olsaydý...)
tüm öðretmen arkadaþlarýmýn öðretmenler günü kutlu olsun...(ah keþke benimde atamam olsaydý...)
eleþtirmek için deðil deðiþtirmek için var olalým...
BASTA BAÞ ÖÐRETMENÝMÝZ MUSTAFA KEMAL ATÜRKÜ RAHMETLE ANIYOR VE BUTUN ÖÐRETMENLERÝN ÖÐRETMENLER GÜNÜN KUTLAR SAYGILARIM SUNARIM
baþta ilk öðretmenim annem olmak üzeretüm öðretmenlerin öðretmenler günü kutlu olsun....
ben de bir öðretmen adayýyýym..gelecekte bu kutsal mesleði hakkýyla ifa etmek temennisiyle.
tüm ögretmenlerýn elinden öperým.özellýklede yahya altýnbaþta görev yapan hocalarýmýn;mehmet hoca, ali hoca,faik hoca,mehmet göral hocam,isa hoca.recep hocam ve sayamadýgým tüm hocalarýn az derdýmýzý çekmediler eger kendýlerýne karþi býr kusur etmiþsem çok özür dilerim affetýn bený hocam ama ben orda hem hayatý kazanmayý ögrendim hemde derskonusunda birkoç þeyleri ögrendim.bana maddi ve manevi yönden nçok katkýlarý oldu sagolsunLAR.çilkýz mustafa
<p align="justify" http://www.westtrakien.com/images/lehrer_150[/IMG] bir gun ogretmen uyukluyan ogrencýsýne sormus romayý kým yaktý ogrencý aglamaya baslamýs valla ogretmeným ben yakmadým demýs hoca sýnýrlnemýs cýkmýs sýnýftan edebýyat ogretmenýne raslamýs edebýyet ogretmený sormus neden bu kadar sýnýrlýýsn demýs ogretmende ya bý ogerncýme romayý kým yaktý dýye sordum valla ben yakmadým dýye aglamaya basladý edebýyat ogretmený bos ver bunlar yaparlar yaparlar ben yapmadým derler demýs ogretmen ýyýce sýnýrlenmýs ve muduru gormus mudur ogretmen haným dýye sýnýrlýsýnýz demýs ogretmen demýský ben ogrencýme romayý kým yaktý dýye sordum ben yakmadým dýye aglamaya basladý mudurde canýnýzý sýkmayýn ben masrafý karsýlarým demýs.ögretmen ve okul diyince nedense aklýma ilkokul yýllarým ve ögretmenim gelir.bu vesile ile ilkokul ögretmenim sy.AHMET AKKUS hocamýn ve diger tüm ögretmenlerimizin ellerinden saygýyla öpüyorum...
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
ÖNCELÝKLE HERKESÝ SAYGIYLA SELAMLIYORUM BÝZE OKUMAYI, YAZMAYI VE EÐÝTÝMCÝ OLMAYI ÖÐRETEN CANIM ÖÐRETMENLERÝME SAYGILARIMI SUNUYORUM AMA BÝR EKSÝÐÝMÝZ VAR HAYAT ÖÐRETÝLMÝYO HERÞEYE ÇARE BULABÝLÝYORUZ EÐÝTÝM SAYESÝNDE AMA HAYATA GÖÐÜS GERÝLEMÝYO ÇÜNKÜ HAYATIN ZORLUKLARI ÖÐRETÝLMÝYO BU BÝZÝM EN ZAAF NOKTAMIZ OLUYO. OKURKEN BELLÝ BÝR NOKTADA ÇARESÝZ KALIYORUZ...ve YIKILIYORUZ