Estaðfrullah abi,gayemiz Nizip dýþýnda yaþayan vatandaþlarýmýzýn özlemini bir nebze olsun dindirmektir.
Estaðfrullah abi,gayemiz Nizip dýþýnda yaþayan vatandaþlarýmýzýn özlemini bir nebze olsun dindirmektir.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Selam Aleyküm millet.. Ben neo önce kendimi taktim edeyim. Þu anki meþhur Osmanlý parkýmýzýn Güvenlik Görevlisiyim.. Uzun Zamandýr giremedim formlara. Çünkü bu NEO adýna yazdýðým yazýlar yüzünden nerdeyse ekmeðimizden oluyorduk.. neyse bu iþin kendim boyutu.. .
Arkadaþlar Bence bu parký gezemeyenlerde bi gezsinler.. öyle vaktim yoktu þuydu buydu gibi kýytýrýk kaçamaklar yapmasýnlar...
Admin abi havuz þuan suyu temizlenmek için boþaltýldý inþallah bikaç günde geri doldurulacak. Diðer bi konu parka gelen insanlarýmýzýn hala park kültürü yok.Ýnþallahta alýþacaðýz.Çekirdek çýtlatýp yere atanlar.. Bösböyük heriflerin sallýncaða binmeleri gibi çok þikayetçi olduðumuz konular var.. umarým halkýmýz bunlara alýþacak.. inanýn o çimleri büyütmek için basmayýn demekten dilimizde çim çýktý. yani daha sayamadýðým biçok konular... .
Siz sevgili hemþehrilerimizden lütfen bu konulara dikkat etmenizi istirham edecem.. ve bu konuda diger insanlarýda uyarmanýzý rica edecem...
Ben neo olarak bu siteye veda ediyorum.. Çünkü gerçekten sýkýntý yaþadým deþifre olunca...Herkesten helallik istiyorum.. Kalanlarada Ýnþallah hayýrlý yazýlara imza atarsýnýz diyorum. Selametle kalýn. Selamün Aleyküm.
Not:Admin abi lütfen üyeliðimi iptal edin..
Admin not :Üyenin isteði üzerine üyeliði kilitlendi.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (20.10.07 Saat 17:26 ) deðiþtirilmiþtir.
hayýrlý insanlar hayýrlý iþ yapar. herkes kendi ayarý kadar iþ yapabilir býravo baþkana bu iþler aþk iþter yürek ister sevda ister baþkaný ve ekibini yürekten kutluyorum.
DÜRÜSTLÜK PRENS?B?N?Z
OLSUN
EMEÐÝ GEÇEN HERKESE TEÞEKÜRLER.PARK SÜPER OLMUÞ.ORHAN ABÝ SENÝN DE ELÝNE SAÐLIK AZ DA OLSA HASRETÝMÝZÝ GÝDERDÝÐÝN ÝÇÝN.
TÜM NÝZÝP HALKINA HAYIRLI OLSUN EMEGÝ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN....ORHAN ABÝ TEÞEKKÜRLER.....
bence bundan daha iyi hizmet olamaz belediye baskanýmýza çok teþþekkur ederiz
Emeði geçen herkesten ALLAH razý olsun.
rsimler çok güzel olmuþ orhan bey tebrikler size
emeði geçen tüm abilerime çok teþekkür ederim orhan abiyle yüz yüze geldiðimizde þunu söylemiþtim tekrar söylüyorum bu yapmýþ olduðunuz park kimi illerde yok emeðinize saðlýk tekrar söylüyom ALLAH razý olsun (ibrahim soydan).
Park güzel olmuþ. hemde çok güzel..
elinize saðlýk güzel olmuþ..
baþka iþlere bakalým artýk. yapýlacak daha çookkkkk iþ var..
arkadaþlar kuru kuruya teþekküre devam edip hizmetlerin önünü kesmeyelim.
baþarýlar diliyorum..
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
Ankara’da ki Altýn Parka ne kadar benziyor?
Bu günlerde Nizipte olmam itibariyle Osmanlý parkýný gezmek nasip oldu,gerçekten çok güzel olmuþ.Adeta büyülendim. Buraya park demek ayýp olur,burasý resmen tesis olmuþ hemde 5 yýldýzlý bir tesis..
eleþtirmek için deðil deðiþtirmek için var olalým...
bugün okuldan arkadaþlarla parka gittik.Aman Allahým sanki bayram gibi..
tþk.ler baþkan..
aynýsýnýn týpkýsý bide akevlere giderken,jandarma karakolununyanýna yakýþýr.!!.
biri görürse þeytana söylesin..!! TÜYÜ BENDE KALMIÞ :))
alýntý:
"quote" yumak demiþki:
.aynýsýnýn týpkýsý bide akevlere giderken,jandarma karakolununyanýna yakýþýr.!!.
Yumak sen ne güzel demiþsin öyle :-))))
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...