<p align="center" HABER: www.Nizipdenge.com http://www.Nizipdenge.com/uploadresimler/haberler/r_20070327131552_ozyurt_fuar.jpg[/IMG]

.
<p align="justify" Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Özyurt yaptýðý açýklamada "Sanayi ve Ticaret Bakanlýðý ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði (TOBB) yeni giriþimciler ve mevcut giriþimcilerin ufkunu açmak üzere 13-14 Nisan tarihlerinde Gaziantep’te "KOBÝ Bilgi ve Eðitim Fuarý" düzenleyecek" dedi.

Özyurt kendilerine gelen açýklamada; "Küçük ve orta ölçekli sanayi geliþtirme idaresi baþkanlýðý (KOSGEB) Türkiye Bilimsel Teknik Araþtýrmalar Kurumu (TUBÝTAK) Türk Patent Enstitüsü (TPE) ve Halk Bankasý’nýn da ortaklarý olduðu proje kapsamýnda 20 ilde gerçekleþtirilecek fuarý, Güneydoðu’daki en önemli duraðýda Gaziantep olacak. Düzenlenecek fuarda KOBÝ’ler, Kamu ve Özel Sektörde bilgi ve hizmet üreten finansman ve kredi sunan kuruluþlar ile buluþacak. Proje ile üretimde istihdamda, ihracatta büyük pay alan KOBÝ’lere fuar sayesinde daha fazla güçlenmeleri üretim, dýþ ticaret, markalaþma, belgelendirme, finansman, pazarlama fuarlar iç ve dýþ yatýrým olanaklarý gibi konularda bilgi gereksinimlerini karþýlanmasý amaçlanýyor. KOBÝ Bilgi ve Eðitim Fuarýna Gaziantep’teki 3 bin’den fazla KOBÝ’nin yanýsýra bölge iller, Kilis, Osmaniye, Kahramanmaraþ, Adýyaman ve Þanlýurfa’dan da iþletmecilerin katýlacak" denildiði belirtti..