Üniversite öðrencileri, dolmuþ hatlarýndaki aksaklýklarý protesto ediyorlar.
Kaynak...
Üniversite öðrencileri, dolmuþ hatlarýndaki aksaklýklarý protesto ediyorlar.
Kaynak...
Bu konuda defalarca yazdým, okulun yeri yüzünden okulun baðýmsýz bir ihaleyle bu okula ring seferler düzenlemesi lazým, yine söylüyorum bir kuruþ kar almadan bu iþi yapabilirim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ben sorunlarýn çözümünde "Konu Nizip olunca" nedense hep endiþeliyim..
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Müslüm Bey yapýlmýþ bir ihale var ve birkaç firma ordan hat aldý. ancak bir M plaka meselesinden bahsediliyor. Firmalar çalýþtýrdýklarý araçlarýn otobüs olduðunu iddia ediyor M plaka uygulamasýndan vazgeçilmesini istiyorlar. Ýlçe trafik komisyonunun orada çalýþtýrýlacak araçlar için aldýðý bir karar var ancak bu karara emniyet ve jandarma uymuyor taþýma firmalarýna 2-3 bin tl ceza kesiyor firmalarda taþýma yapmayýz deyince ortalýk böyle karýþýyor asýl bilgiyi Nizip teki taþýmacýlýk yapan üniversite hattýný taþýyan firma yetkilileriyle görüþebilirsiniz yani iþ karýþýk kim düzeltecek belli deðil.
![]()
Haber FX
NÝZÝP'TE ÜNÝVERSÝTE ÖÐRENCÝLERÝNDEN SERVÝS EYLEMÝ
Medya Faresi
Metin ÝLÝKSOY/NÝZÝP (Gaziantep), (DHA)- GAZÝANTEP'in Nizip Ýlçesi'nde, Gaziantep Üniversitesi Nizip Eðitim Fakültesi ile Meslek Yüksekokulu öðrencileri, servisleriyle ilgili sýkýntý yaþadýklarýný öne sürerek eylem yaptý. Okan Parký önünde toplanan 200 ...
Üniversite öðrencilerinden 'ulaþým' protestosuHaber FX
Suriye'li Çocuklar Trafikte Zor Anlar Yaþatýyor - Gaziantep HaberleriHaber Gazete
5 haber makalesinin tümü
http://news.google.com/news/url?sa=t...MI_148472.html
![]()
Haberler
Nizip'te Üniversite Öðrencilerinden Servis Eylemi
Haberler
Servislerin kapasitesinden fazla yolcu aldýðýný söyleyen öðrenci grubu adýna açýklama yapan Nizip Eðitim Fakültesi öðrencilerinden Yeþim Kahleoðullarý, "Öðrenci servilerin de yaþanan sýkýntýlarý dile getirmek ve bu iþe biz çözüm bulmak için hem Nizip ...
NÝZÝP'TE ÜNÝVERSÝTE ÖÐRENCÝLERÝNDEN SERVÝS EYLEMÝDoðan Haber Ajansý
Üniversite öðrencilerinden 'ulaþým' protestosuHaber FX
Suriye'li Çocuklar Trafikte Zor Anlar Yaþatýyor - Gaziantep HaberleriHaber Gazete
5 haber makalesinin tümü
http://news.google.com/news/url?sa=t...524191-haberi/
Gaziantep'in Nizip Ýlçesi'nde, Gaziantep Üniversitesi Nizip Eðitim Fakültesi ile Meslek Yüksekokulu öðrencileri, servisleriyle ilgili sýkýntý yaþadýklarýný öne sürerek eylem yaptý
Devami...
Rasim bu konuyu Sayýn Baþkanýmýz hacý beyle Ýstanbul'da konuþma fýrsatý bulmuþtum, buraya senin dediðin gibi bir hat kurduklarýný ve ihaleyle bu hatta minibüs aldýklarýný söylemiþti ancak burasý bir Üniversite, tüm Türkiye de olduðu gibi bu hatlý minibüsler dýþýnda okulun kendi servisi olmalý, bir kaç küçük otobüsle düþük bir ücret karþýlýðý ring seferler konmalýdýr, bu konu acilen yapýlmalý yoksa öðrencilerin maðduriyeti giderilemez, hatlý minibüsler hem pahalý taþýyor hemde çok düzensiz.
Belediyenin izin verdiði bir hattý eðer polis jandarma engelliyorsa bu iþin içinde bir usulsüzlük vardýr.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
![]()
Haber FX
Üniversite öðrencilerinden 'ulaþým' protestosu
Haber FX
GAZÝANTEP - Nizip ilçesinde ulaþým sorunu yaþadýklarýný iddia eden bir grup üniversite öðrencisi eylem yaptý. Okan Parký önünde bir araya gelen Gaziantep Üniversitesine (GAÜN baðlý fakülte ve meslek yüksekokulunda eðitim gören bazý öðrenciler, slogan ...
Üniversite öðrencilerinden "ulaþým" protestosu -Haberler
2 haber makalesinin tümü
http://news.google.com/news/url?sa=t...haber-1308271/
Üniversite Öðrencilerinden "Ulaþým" Protestosu
Haberler
Nizip ilçesinde ulaþým sorunu yaþadýklarýný iddia eden bir grup üniversite öðrencisi eylem yaptý. Okan Parký önünde bir araya gelen Gaziantep Üniversitesine (GAÜN baðlý fakülte ve meslek yüksekokulunda eðitim gören bazý öðrenciler, slogan atarak Çarþý ...
ve daha fazlasý
http://news.google.com/news/url?sa=t...525161-haberi/
Nizipte 2. El eþya satan yer dükkan varmý bana telefonunu verecek nerde tarif edecek varmý =