Yok la olurmu bu seferki av kuvvetli kaçarmý hiç![]()
Zaten milleti ayaklandýran da ben deðilmiyim...
Canabý Allahtan bir mani çýkmasa inþallah oradayým zaten kafa daðýtmaya ihtiyacým var.
Yok la olurmu bu seferki av kuvvetli kaçarmý hiç![]()
Zaten milleti ayaklandýran da ben deðilmiyim...
Canabý Allahtan bir mani çýkmasa inþallah oradayým zaten kafa daðýtmaya ihtiyacým var.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Aferin, demek ki bu kadar anlatýlan þeylerden kafana bir þeyler girmiþ...Seni þimdi daha çok sevdim .![]()
anlaþýlan ögle yemegine bendesiniz ben neyapayým yemek akþam sogan kebabý var öðle için bir fikri olan varmý ?
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
Sen var ya cansýn can... Yaw dinime Allah'ýma ne güldüm biliyor musun...Allah c.c hazretleri senin týrnaðýný taþa deðdirmesin, iþini gücünü rast getirsin...Seni çoluk çocuðuna baðýþlasýn daha nasýl dua edeyim bilmem ki...Bir tencere yumurta kaynat bir þellekte týrnaklý ekmek koy gelen giden vursun yumurta dürümüne![]()
![]()
![]()
Valla Oktay ustam sen bi tanesin..sadece bir![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..