Cnn türk kanalýný bende izlemek isterdim. Ayrýca özellikle dini kanallarada ihtiyaç var.
Edited by - admin on 22.11.2006 12:32:15 PM
Cnn türk kanalýný bende izlemek isterdim. Ayrýca özellikle dini kanallarada ihtiyaç var.
Edited by - admin on 22.11.2006 12:32:15 PM
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
ya arkadaþlar neyin peþindesiniz.... anlamýþ deðilim. arkadaþýmýz güzelþ bir konuya deðinmiþ allahýn daðýnda kral tv varda Nizip’temi olmayacak lütfen... bu konuyu anlatan arkadaþta, bu konuya yorum yapan arkadaþlarda biliyor neden olmadýðýný lütfen uzatmayýnnn .... görünen köy klavuz istemezz bunu 5 yaþýndaki çocukta bilir neden kral tv olmadýðýný herkes kendini düþünüyo Nizip liyi düþünen yokk.. saygýlar
emsalsiz sende mi burdasýn? hoþgeldin kardeþ. biraz sabredin tüm bu sorularýn cevaplarýný birinci aðýzdan öðreneceksiniz. vericilere bakan belediye yetkilisi gerekli açýklamayý sitemize bu bölümde yapacaktýr kendisiyle bugün görüþtüm sanýrým admin ile de görüþmüþ. o konuþunca sanýrým akýllarýmýzdaki soru iþaretleri kalkacaktýr. bende sizin gibi yapýlacak açýklamayý bekliyorum. bu konuda bilen de konuþtu bilmeyen de. bakalým cevabý neymiþ hepimiz öðreneceðiz..
Abi hala cevap gelmedi ya epeydir bekliyoruzyanlýþ anlaþýlmaya mahalvermesin diye yazmadýk amasizcede fazla uzamadýmý ?
Eyvallah !!!
alýntý:
"quote" alibey2727 demiþki:
http://www.resimload.com/141009/Rwe_rtk.JPG[/img] .
.
.<div align="justify" Taþbaþ’dan verilen yayýn sayýsýnýn daha fazla olmasý gerekirken niye kanal sayýsý az.Aslýnda Nizip’te olandan fazla tv kanalýnýn olmasý gerekiyor, istenince bircok kanalýn yayýný geçici olarak veriliyor.Elimizde böyle bir teknik yeterlilik varken kanal sayýsýnýn sýnýrlandýrýlmasýnýn ne manaya geldigini anlamýþ degilim.
Bu konuda bir bilgisi olan bize bir acýklamada bulunursa seviniriz... </div Kardeþ senin soruna çok cevap yazan olmuþ ama bir türlü tatmin olmamýþsýn sanýrým benim yazacaðým cevapta seni tatmin etmeyecek ben yinede yayýnlarýn sorumlusu olarak sorunu yanýtlamayý düþündüm kanal sayýsýný çoðalmasýný istemiþsin bu ola bilir ama öncelikle þunu bilmeniz gerekiyor özel tv kanalarý bizim bulunduðumuz konumu göz önüne almakta yani ilçenin nufusu öte yandan ilçe denilincenufus azlýðý hemen akla gelir burya gelen özel kanalarýn elemanlarý þunu söylüyor biz Nizipi küçük bir yer olarak düþünmüyorduk böle olduðunu bilmiyorduk diyorlar tabi burdan þu sonuç çýkýyor ön yargýtabi bu ön yargý diðer kanalarada yansýmaktadýr ben ve belediye adýna özel kanalara defalarca baþ vurumuz bulunmaktadýr þimdi bu gelen kanalar nasýl geldi dersen bizim ilçemized kýsa adý agb olan bir ölçüm cihazýnýn burada olduðunu tespit etmiþler tam o sýrada bu kanalar geldi ve kendi vericilerini kurdular daha sonra ölçüm cihazý gidince vericileride burada kaldý þimdi buraya kadar anladýn sanýrým diðer arkadaþlarýn sorularýna cevap yazacaðým sende aradýðýn cevaplarý orada bula bilirsin tþk.............
alýntý:
"quote" haberg demiþki:
Özellikle Kral TV.... Kral TV bir süre Nizip’te yayýnlandý ve daha sonra *****engiz bir þekilde ortadan kaldýrýldý yada kalktý.... Ya birilerinin rantýna son verdiði için olsa gerek yada baþka biþi..... Nizip’in köylerinde bile Kral TV çeker iken Nizip’te yok *****engiz biþi bu..... Bu konuyu daha öncede yazmýþtým ben.... Kardeþ bence kota-mota ile bir ilgisi yok.... Yetkililer kafasýna göre düzenek kurmuþlar orada.....![]()
:
Deðerli kardeþim 11 yýldan buyan bu iþe ben bakýyorum ve ben hiç bir zaman kýral tv yayýna vermedim sadece bir ara güvenlik kamerasýnýn izlenme oranýný yüksek tutmak için radyosunu verdim köylerde çekme sebebine gelince gaziantepten gelen yayýnlarý köylerimiz almaktadýr sebep bu tþk................
alýntý:
"quote" akhenaton demiþki:
alýntý:
haberg demiþki:
Özellikle Kral TV.... Kral TV bir süre Nizip’te yayýnlandý ve daha sonra *****engiz bir þekilde ortadan kaldýrýldý yada kalktý.... Ya birilerinin rantýna son verdiði için olsa gerek yada baþka biþi..... Nizip’in köylerinde bile Kral TV çeker iken Nizip’te yok *****engiz biþi bu..... Bu konuyu daha öncede yazmýþtým ben.... Kardeþ bence kota-mota ile bir ilgisi yok.... Yetkililer kafasýna göre düzenek kurmuþlar orada.....![]()
:
haberg cümlenin içinde ’’bence’’ kelimesini kullanmýþsýn. yani bu senin kendi tahminin, emin olduðun yada bildiðin biþey yokken bir de yetkililere çamur atmýþsýn. bence olayýn içyüzünü öðren sonra elle tutulur yorumlar yap.
buradan orhan çelik beye sesleniyorum: bu konu hakkýnda bilgi edinip foruma yazarsanýz sevinirim yoksa herkes kendi kafasýna göre yorum yapýp, olayla alakasý olmayan insanlarý suçlayacaklar..
SayIn kardeþim senin sorunun aynýsýný bir arkadaþ daha sormuþ onu yanýtladým 11 yýldan bu yan ben bu iþle uraþýyorum ben vermedim ve hatýrlamýyorum siz nerden izlediniz bunuda bilmiyorum sadece güvenlik kamerasýnýn izlenme oraný artsýn diye bir ara kýralýn radyosunu yayýna verdim ama bazen ayarlamalar yaptýðým esnada yayýna giriyor bunuda yayýna verdi iyemesiniz tþk..............
alýntý:
"quote" alp27 demiþki:
kardeþlerim taþbaþta ne yer var nede mersin firekans kurumu buna izin verir nedeni ise frekans kirliliðidir telsiz ler birbirine giriyor ucaktaki cihazlarý etkiliyomuþ mersindeki arkadaþýndeyiþi ile hatta sistemi tümüyle deðiþtirmeyi düþünüyorlar.. Mersin buna karýþmaz bu birincisi fýrenkans kirliliði konusu oda herkesin kendine ayit olan fýrenkansý var oda sorun deðil yer konusuna gelince yerimizde var yayýnýn olmama sebebini ben diðer sorularda yanýtladým tþk............
alýntý:
"quote" Huzeyfe demiþki:
Hepsi bir yana ama,hani diyorum Nizipimin islami yayýn yapan bir radyosu bilemen yok... Bir gün zengin olursam ben kuracaðým... Hadi bunun müjdesinide buradan vereyim...
Kardeþ sen zengin olursan yinede kur çok seslilik iyi olur radyo yayýnlarý dini yayýnlar demiþsinradyo 15fm 98.8.burç fm 88.8. akra fm 103.0 talýses fm 94.4 tþk.....................
alýntý:
"quote" Ferhat demiþki:
Oncelikle hepinize Selamlar. Normalde ben pek yorum yazmam ama bazen yazma geregi duyuyurum ister istemez. Neyse gelelim konumuza Tv yayinlarinin az olmasi tamamen yetkililerin elinde olan bisey bu bir gercek. Limit olmasi mumkun degil. Ayrica Kral ve diger kanallarin neden yayinlanmadigina gelince 2 dk lik bir dusunmenin ardindan nedenini bulmamiz cok kolay olucaktir. Ve Tv yayinlarinda en buyuk sorun ise vericilerin duzensiz kullanilmasi ve devamli degistirilmesidir. Gerci ben uzun zamandir normal yayinlari izlemiyorum Cunku bildiginiz gibi elektirik ve yayinlarin kesilmesi insani biktiriyor. Bu nedenle bir cogumuz Uydu kullanmaktayiz. ve sebebi kesinlikle Tasbas oldugunu dusunuyorum Tabi bu benim gorusum. Tasbas yayininda olan baska bir sorunuda size bildirmek istiyorum, yapilan yayinda bazi kanallarin vericisi kaliteliyken bazilari ise zor izlenecek seviyede dusuk. Bana gore buda bir sorun. Ornegin Tasbas dagina yakin olan bir yer ile Petek evlerinin arkasinda kalan yerlerin yayin kalitesi cok fark ediyor.
Deðerli kardeþim yetkililerin elinde demiþsiniz burasýný anlayamadým yayýnlarýn fýrenkanslarýný elimden geldiðince deðiþtirmemeye gayret ediyorum ama bazen mecbur kaldýðým zamanlarda oluyor örnek vermek gerekirse farzedelim bugün maç var ve kana d vericisi arzalandý yedek mazeme sorunum olunca her hangi bir kanalý kesip o maç olan yayýný devreye koyuyorum buda sizin için yapýlan bir þeydir buna sanýrým kimse itiraz etmez ben öle düþünüyorum size katýlýyorum sýkca yayýnlarýn kesilmesi konusunda taþbaþa giden enerji hatýný üzerinden ayný zamanda yanýlmýyorsam tabi 35 köyde ayný hatan besleniyor bu köylerdeki enerji sorunu direk olarak taþbaþýda etkiliyor þu anda sayýn baþkanýmýz bu konuda tedaþla bir çalýþma içerisinde taþbaþýn enerjisini direk olarak verilmesini istedi bu olunca sorunumuz birazda olsun giderilmiþ olacaktýr tþk...........
alýntý:
"quote" haberg demiþki:
Oraya sanki 8 oda 3 salon yüzme havuzlu bir villa yapsan Nizipte bütün kanallar çekecekmiþ gibi yazmýþsýn... Altý üstü ufak ufak kutulardan teknoloji eserlerinden ibaret vericiler....
130 bin dolarlýk kameradan bahsetmiþsin.... Bende haberciyim ve elimde 8 milyarlýk foto makinesi var.... Buda piyasadakinin en pahalý versiyonu.... Belkide fiyatýný söylemeye çalýþtýðýn þey canlý yayýn aracý olsa gerek..... Yani transit tipi bir araba içi teknolojiyle donatýlmýþ bir þekilde.....![]()
Eve 8 odalý 3 salonu yok yüzme havuzuda yok ama gerçekten arkadaþlar eski odada çok sorun yaþýyordum sanýrým þuradan anlamýþ olmalýsýnýz yayýnlarýmýz eskisi kadar kesilmiyor bahsetiklerinde olsa fena sayýlmaz çok cefasýný çektim eski odanýn birazda sefasýný sureyim çok görmeyin bunda bana:))))))))))))))))))))
alýntý:
"quote" alibey2727 demiþki:
http://www.resimload.com/141009/Rwe_rtk.JPG[/img] .
.
.<div align="justify" Taþbaþ’dan verilen yayýn sayýsýnýn daha fazla olmasý gerekirken niye kanal sayýsý az.Aslýnda Nizip’te olandan fazla tv kanalýnýn olmasý gerekiyor, istenince bircok kanalýn yayýný geçici olarak veriliyor.Elimizde böyle bir teknik yeterlilik varken kanal sayýsýnýn sýnýrlandýrýlmasýnýn ne manaya geldigini anlamýþ degilim.
Bu konuda bir bilgisi olan bize bir acýklamada bulunursa seviniriz...</div
Daha önceki sorunu yanýtladým sanýrým ayný sorunu tekrarý bu tþk......................
alýntý:
"quote" Huzeyfe demiþki:
Dost TV ye karýþmasýnlarda ne yaparlarsa yapsýnlar....
Dost tvkalkmayacak bundan emin ola bilirsin ama her hangi bir arzam olunca geçici olarak yayýndan kalkar kalkarsada þimdiden kusura bakma ama geçici olarak tþk.................
Edited by - Yasin Özel on 20.12.2006 13:59
alýntý:
"quote" yusuf demiþki:
yahu [u]belediyenin</u tv yayinlariyla ne ilgisi olabilir?..
tv kanallari bir noktada ticari kuruluslardir ve sirketlerine hizmet ederler, belediyenin ne cikari var bu iste, neden boyle seylerle ugrasiyor?!...
hangi kanal yayin yapmak istiyorsa gerekli izinleri alip sonra vericisni kurmalidir....
ya da bildigim kadariyla hala devlet elinde "ptt" tarafindan kablolu yayin olarak halka arzedilir, yani bu bir ticari olaydir, sanki amme hizmeti gibi yansitmayin!...
[u]bence</u hic bir tv kanali bes para da etmez..
Size hakikaten tþk ederimarkadaþlar bu arkadaþa katýlýyorum kablolu yaýn benim bildiðim karýyla buraya vermek gibi bir düþünceleri yok hem alt yapý olarak hemde maliyet çok yüksek kurtarmaz telekomu onun için çok zor tþk........
alýntý:
"quote" haberg demiþki:
Bence herkes yanlý söylüyor... Gaziantep ve çevresindeki köylerde Kral TV çekiyor.... Fakat Nizip’te çekmiyor.... Bu konuda bugün Kral TV ile irtibata geçecek ve ihbar edeceðim.... Bu iþin içinde bir bit yeniði var...... Arkadaþým hiç bir bit yeniði yok gerçekten sizlerde arayýn ve söyleyin yayýnlarýný olmadýðýn bakýn ben þu þekilde veriyorum bilgileri ilçemiz nufus seksen bin olarak veriyorum ve bunu yanýda karkamýþ ve beldeler köyler bunu yaný sýra þanlýurfanýn birecik ilçesinine buradan yaný aldýðýný söylüyorum toplam nufusu tahmini iki yüz binlerde olduðunu söylüyorum sizde bu bilgileri söyleye bilirsiniz zaten birecikte yayýnlarý buradan seyrediyor bunuda öðrenmiþ oldunuz tþk...............