Antep Sofrasý sponsorluðundaNizip.com tarafýndan organize edilen ve Nizip Ýlçe Milli Egitim Müdürlügü himayesinde gerçekleþtirilen Ögretmenlerimize yönelik 2.Nizip Kültür Makale Yarýþmasý Sonuçlanmýþtýr. Nizip Ýlçe Milli Egitim Müdürlügünün oluþturmuþ olduðu yarýþma deðerlendirme komisyonunun almýþ olduðu karara göre:.
1.Cem KAYAR( Nizip Polat Akýn Ý.Ö.O. Sýnýf Ögt.)/Nizip Anadolu Ýnsanýnýn Kendisidir
2.Ýbrahim ÞÝMÞEK(Nizip Cumhuriyet Lisesi Coðrafya Ögt.)/Mezel
3.Tamer ERÝM(Nizip Ýstiklal Ý.Ö.O.Görsel Sanatlar Ögt.)/Zeugma Bereketin Köprüsü.
"Son Pehlivan" adlý çalýþmasý ile Nizip Yahya Altýnbaþ Lisesi Müdür Yardýmcýsý Sn.Ýsa AVCI�ya Mansiyon ödülü verilmesi kararlaþtýrýlmýþtýr..<p align="justify" Komisyon üyeleri
Mehmet Ulaþ
Ufuk Yýlmaz
Yaþar Topçu
Ýlknur Baþarkanoðlu
Hasan Alpdoðan
Abdullah Þanlý
Daha önce açýklanan ödül daðýtýmýna göre
1.gelen çalýþmaya 1 adet tam Cumhuriyet altýný,
2.gelen çalýþmaya 1 adet yarým Cumhuriyet altýný ve
3.gelen çalýþmaya 1 adet çeyrek Cumhutiyet altýný takdim edilecektir.
Ödüller 24 Kasým 2006 Cuma günü sabah saat 9:00 da baþlayacak olan ve Ögretmenler günü anýsýna düzenlenecektörende makale sahiplerine verilecektir.Tören Nizip Belediyesibüyük salonunda yapýlacaktýr.
Ödül almaya hak kazanan ögretmenlerimizi tebrik ederken yarýþmaya güzel çalýþmalarý ile katýlan vebizleri aydýnlatan tüm ögretmenlerimizede teþekkür ediyorum..