NEREDE BU NÝZÝP COM’LU AÞIKLAR.
BUNLAR ANCAK PÝLAV KAÞIKLAR.
BÝRÝ ÝSTANBULLU OLDU BUNLARIN.
DÝÐRÝNÝN ÜSTÜNDE BÜTÜN BULAÞIKLAR.
NEREDE BU NÝZÝP COM’LU AÞIKLAR.
BUNLAR ANCAK PÝLAV KAÞIKLAR.
BÝRÝ ÝSTANBULLU OLDU BUNLARIN.
DÝÐRÝNÝN ÜSTÜNDE BÜTÜN BULAÞIKLAR.
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
FATÝH DAYICIGIM ÇOK HAKLISIN.
METAL NERELERDE GÖREMEDÝM.
BENCE METAL NÝZÝP COM DA.
AKAY ÝÞLERÝNE BAKSIN)(ne bileyim cay falan söylesin).
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Sayýn Nizip.com sakinler bu güzel sitenin güzel insanlarý þu anda elime geçen oylamara göre metal abimiz yüksek bir oy farký ile 1. olmuþtur .
birinciye yarým öküz bu seferlik bütçemiz az olduðu 2 . ve 3. e hediye yok saygýlar ve hayýrlý akþamlar............
Edited by - Gençosman on 18.11.2006 18:19:42
osman hoþgeldin....
hiç beklemeden yarým öküzü verdin... .
bizimbaðrý yanýklarsustu... .
haber ver bakim sen nedin?....
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
nerde bu metal dedikleri.
duydumki lýght(layt)mýþ kendileri.
buda yetmezmiþ gibi.
iðrencmiþ þiirleri .
).
**Yapma abi þeytan doldurur...
**Bu külüstür 200 yaparmý....
**Arkamda duracaðýna gelde uçurumun manzarasýný seyret.......
**durumun çokýmu kötü doktor bey....
**Çocuðum oynama þu arabanýn el fireni ile..
**Elktirikciye gerek yok ben þindi hallederim..
**uçak sanki çatýmýza düþecek.......
**Korkacak birþey yok bir imza için karakola çaðýrýyorlar
**Tren yolu en güvenki yoldur.....
**Hani konturol kalemi bozuk degildi...
**postanede bana koli varmýþ....
**doktorun her dedigini yaparsak açlýktan ölürüzye dostum ye.....
**Hii kocacýðým sen ankarada degilmiydin..
**Bu telde elektirk barmý...
**Bu ilk deneyiþim.....
**Ulan biz bugüne kadar kaç bomba imha ettik kes lan mavi teli.....
**Arkadaþ biz denizde büyüdük gölde boðulmayýz...
**Þöfer bey birþey soracaktým....
**Burasý nekadar karanlýk önümü göremiyorum
**Ben kýrmýzý ýþýkta durmam.....
**Plot þu anda klap krizi geçirse.....
**Sevgilim saçmalama marada ayýnýn ne iþi var..
**Dönme dolap niye durdu....
**Þu cevizide koparýyým inecem.......
**Bu akþam çok yedim galiba....
**Ne uysal at bu.........
**Çatýya çýkýp anteni düzeltiyim....
**Bak diðer raydan tren geliyor.. .
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...
"FONT-WEIGHT: normal; FONT-SIZE: 14pt; COLOR: #ff0000; FONT-STYLE: normal; FONT-FAMILY: Verdana; BACKGROUND-COLOR: #ffffff; TEXT-DECORATION: none; layer-background-color: #FFFFFF" ÇIKMA TEKLÝFLERÝNE KARÞILIK- KADINLARIN VERDÝÐÝ CEVAPLAR
Ve Bu Cevaplarýn Gerçek Anlamlarý:
1- Olmadýðý için üzgünüm; ama lütfen arkadaþ kalalým.
(Ýstediðin þey mümkün deðil. Ama yanýmda olmaya devam et. Beni evime getirip götürecek, güldürüp-eðlendirecek, eðlence yerlerinde eslik edecek, faturalarýmý yatýracak ve tamirat islerimi yapacak birisine ihtiyacým var. Merak etme; bir erkek arkadaþým olduðunda da arada sýrada ararým seni.)
2 - Ama ben seni kardeþim gibi görüyorum.
( Bir daha asla bu konuyu gündeme getirme.)
3- Duygusal sorunlarým var; önce onlarý çözümlemem gerek.
(Senden baþka birkaç kiþi daha istiyor; ama bir türlü karar veremiyorum.)
4 - Böyle bir iliþki için henüz hazýr deðilim.
(Henüz alemlerin tadýný yeterince çýkaramadým. Beraber olmak istediðim birkaç yüz kiþi daha var. Beklemeye devam et. Daha iyisini bulamazsam belki gelirim...)
5- Seni yeterince tanýmýyorum.
(Tipin falan tamam ama ya diðer özelliklerin? Araba senin üzerine mi? Evin-yazlýðýn var mi? Kaç para kazanýyorsun? Bankada paran var mi, vs...)
6- Ben de seni istiyorum. Ama simdi olmaz. Zamana býrak.
(Saz heyetinde on sekizinci keman olarak çalmaya devam et. Gencim, güzelim, çekiciyim. Bunlarýn tadýný en dibine kadar çýkarmak istiyorum; diðer taraftan senden daha iyi birisini bulamamaktan da kaygýlanýyorum. Arada sýrada koklatýrým ama daha fazlasýný isteme. Selüloitlerim gözaltý torbalarým ortaya çýktýðýnda ve rekabet edemez duruma geldiðimde senin olacaðým. Yersen...)
7- Seni seviyorum. Ama ben çok seçici birisiyim; kolay kolay beðenmem. Hemen karar vermemi bekleme.
( Ben Ýngiltere kraliçesinin soyundan geliyorum. Bana layýk olmak çok zordur. Superman - Brad Pitt - Prens Rainer - Bill Gates karýþýmý bir erkek arýyorum. Güç, karizma, zenginlik, zeka, statü, fizik, kimya, falan hepsi bir arada olmalý. Kýz kurusu olmak pahasýna da olsa arayacaðým. Eðer bulamazsam can simidim olursun, deðil mi kerizciðim?..)
8- Ama aramýzda çok yas farký var.
(Þimdilik idare ediyorsun ama ileriki yýllarda göstereceðin performans konusunda ciddi endiþelerim var...Cukka tamam ama yetmez ki... )
9- Seni bu anlamda hiç düþünmemiþtim.
(Senin pipin mi vardý yahu?..)
10- Hayatim su anda karmakarýþýk, ýsrar etme.. Ben seni ararým.
(Birkaç erkeði ayni anda idare ediyorum. Fazla kurcalama. Habersiz eve gelmeye falan da kalkma, ikimiz de dayak yeriz valla...)
11- Aþk bana göre deðil...
( Kendime güvenim yok. Bir iliþki sürdürmek için çaba harcamaktansa evde TV izleyip, pasta-börek yerim. Nasýlsa ailem zamaný gelince birisini bulur.) .
12- Ayni iþyerinde çalýþtýðým biriyle birlikte olamam.
(Ýþyerinde göz koyduðum erkeklerden biri olsaydýn hemen atlardým ama deðilsin. diðer taraftan, ileride yöneticim olur da burnumdan getirirsin diye açýk açýk söyleyemiyorum.)
13- Su sýralar kariyerime konsantreyim.
(Yaptýðým is dýþýnda hiçbir konuda söyleyecek sözüm yok.)
14- Ben niþanlýyým.
(Ne güzel eðleniyorduk. Neden üzerime geldin ki sanki. Sonunda doðruyu söylemek zorunda kaldým iþte...)
15- Evet, istiyorum.
(Dürüst bir kadýn)
Allah cümlemize ölüyorken "eshedü ella ilahe illallah..." demek nasip etsin insallah.
Mor dünya gökyüzünü kiskanirmi$casina vurur kendini buLutLarin bo$Luguna,-
..............
Konu Kemal tarafýndan (04.04.08 Saat 16:22 ) deðiþtirilmiþtir.
Þiþince, kebabýnca tatlý kokar piþince. Dost, Düþman belli olurgurbet elde baþ yastýða düþünce.
Abiler kusuruma bakmayýn cevap yazamýyom çünkü öss var ayda bir gelirim gelmem Dualarýnýzý esirgemeyin Allah razý olsun
Bu kont bi uzman yaw, len kont senin bu kadar yorumsal bi yetenege sahip oldugunu bilmiyordum yada tercübemi desek![]()
Eyvallah !!!
alýbey tecrubeyý konusturuyor burada kont baksana degýlmý kont tecrubeye benzýyor.
.
zaten teklýflerýn çogunda ya gennellikle 11,14ve 15 secenegýný çok fazla duydum ama en çok 15 ii duydum.