Tedaþ ilçe müdürlüðünden duyuru;.
Enerji Bakanlýðýna baðlý Enerji Üretim A.Þ. santrallerinden kaynaklanan elektrik kesintileri yaþanmaktadýr. Bu konuda ilçe tedaþ müdürlüðünce herhangi bir çalýþma yapýlmamaktadýr. Ýlçe halkýna duyrulur..
Tedaþ ilçe müdürlüðünden duyuru;.
Enerji Bakanlýðýna baðlý Enerji Üretim A.Þ. santrallerinden kaynaklanan elektrik kesintileri yaþanmaktadýr. Bu konuda ilçe tedaþ müdürlüðünce herhangi bir çalýþma yapýlmamaktadýr. Ýlçe halkýna duyrulur..
Geçici olarak yaþanan bu aksaklýk kýsa zamanda giderilecektir. Fakat bu süreçte ilçe tedaþ müdürlüðümüz sorumlu olarak görülmektedir. Bu yanlýþýn düzeltilmesi noktasýnda bu mesaja gereksinim duydum. Herkese saygýlar.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Orhan bey duyuru için teþekkür ederim, öncelikle bu durumun ne zamandan beri tedaþýn insiyatifi dýþýnda geliþtiðini öðrenmek istiyorum eðer mümkünse....
Bu duyuru ile Nizip ilçe Tedaþ kendini temize çýkarmaya çalýþýyor ama þunu bilmenizi isterim; epey bir zamandan beri rutin olarak her gün sabaha karþý saat 02 ile 06 arasýnda sanayi bölgesinde düzenli elektrik kesintileri yaþanýyor, inanýn bu kesintiler bizlere öyle sýkýntýlar yaþatýyor ki artýk dayanýlacak gibi deðil..!.
Pirina yaðý fabrikalarýnda önceden programlý olmayan elektrik kesintileri (kesinti süresi 20-30 dakikayý aþtýðý takdirde) Allah esirgesin çok büyük boyutlu yangýnlara sebebiyet vermektedir, öyleki 3 km çapýndaki bir alaný etkilecek boyuta ulaþabilmektedir, çevre il ve ilçelerin tüm itfaiye ekipleri gelse dahi müdahale þanslarý olamaz,.
Bu konuda durumun ciddiyetini yetkililere anlattýðýmýzda bize kendi konularý dýþýnda akýl vermeye çalýþýyorlar..! yani kendi eksikliklerini gidereceklerine bunu bastýrmak için size aklýsýra yol göstermeye çalýþýyorlar. .
Þunu çok net söylemek istiyorum þu anda Tedaþýn hiçbir söylemini samimi ve gerçekçi bulmuyorum, özellikle son 1 yýldýr eðer mennun olan biri varsa beni inandýrsýn elini öpeyim....
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Bu gece saat 03:00 da yine kesildi...
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Maalesef abi ne desen haklýsýn,ama trafo indirici merkezi kurulmadan kýsacasý Birecik ilçsinden bu yönde kurtulup baðýmsýz olmadýðýmýz taktirde bu sorun bitmeyecektir. Ama inþallah en kýsa zamanda bu proje gerçekleþecektir. Biraz daha sabýr etmek lazým bence.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
arkadaslar konu hakkýnda bilgi eksikliði bulunmaktadýr.enerji bakanlýðýna baðlý enerji üretim anonim þirketi (eüaþ) isimli bir kuruluþ bulunmaktadýr.bu kuruluþ türkiyede mevcut bulunan enerji üretim santrallerini kontrol eder. ve üretilen enerjiyi teiaþ a satar. teiaþ da enerjiyi tedaþ a satar. dolayýsýyla tedaþ burada vatandaþa daðýtým noktasýnda devreye giren bir kuruluþtur.yani olay hakkýnda yapýlan yorum içerisinde tedaþýn olaydan kendisini kurtarmak istediði yönünde görüþler vardýr.bu yorumlar yanlýþtýr.son zamanlarda yaþanan toplu elektrik kesintilerinin sebebi eüaþ yönetiminin barajlara talimat vererek enerjiyi kesmeleri yönündeki talimatlarýdýr.bu kesintiler yaþandýðý anlarda kesinti sadece ni,zipe deðil tüm bölgeye uygulanmaktadýr. halfeti birecik suruç bu kesintiþlere dahildir.örneðinm geçen hafta gece saat 02 sularýnda tüm Nizipte elektrik kesilme nedeni keban barajýndaki sýkýntýdan dolayý eüaþ ýn talimatýyla yapýlmýþtýr.bu konu hakkýnda kendilerinden talebimiz en azýndan kesintiden belli bir süre önce bize bilgi vermeleri bizimde vatandaþa bunu bir þekilde ilan etme talebiþmiz olmuþtur. ama bu konudada zorlayýcý bir unsurumuz bulunmamaktadýr. sanayi bölgesiyle ilgili yazý yazan arkadasýn bize ulaþmasýný ve hangi tarihlerde sanayide sürekli gece kesintileri olmuþ bunlarý bize bildirmesini isterim .kendi kayýtlarýmýzla karþýlaþtýrmamýz gerekmektedir.teþekkür ederim.... tarýk kaplan tedaþ ilçe iþl. müd.
Gerek Nizip, gerek diðer bölgeler!.. Bizim sorunumuz elektrik kesintilerinden doðan ve karþýlýðý olmayan zarar-ziyanlarýmýzdýr..
Öyle ya da böyle!.. Sorumlusu kimler ve kesinti nedenleri neler ise bu durumun giderilmesi, en azýndan en asgari seviyeye indirilmesi... De, temennimizdir..