Bendeki resimler bunlar diðer resimleri de acil bekliyorum
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Offff yyyaaaaa.... karným yine acýktý iyi mi?!..![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Afiyet olsun herkese...
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
herkeslere afiyet olsun...
babacým karizma çýkmýþsýn)
CANIMSIN CANIM...
[QUOTE=müslüm akpek;283934]
Yürü git be sattýn bizi
Yaw bak beni söletme, kaç kere hem konuya hemde chatboxa yazdým cumartesi günündem gelelim oturalým iki lafýn belini kýralým dedim týs çýktýnýz...Biz istanbula gelelim deðince millet üstüne yýkýlacaðýz zannediyor....Bizim orada yatacak kalacak yerimiz var korkmayýn bu kadar...Milletin iþi gücü var mesafeler uzak anlýyorum ama garamet atma bari.
Ya öyle demeeee...Eve götürdüklerinden devam etseydin
Takke çýkaartýyorumTeþekkür ederim asýl karizma kardeþin baksana.
Valla o akadar güzel yemekleri sen de görsen sen de saldýrýrdýn.boþan da semerini ye desem yeridir valla
yiye yiye þiþtin yuvarlanýyon,daha aklýn yemekte la...
Eyvallah abim de sohbet halkamýzýn bir kolu kopuktu ama bilgin olsunAfiyet olsun herkese...![]()
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Biz Cumadan konuþurken kimse bende geleceðim demedi, bir sen gelirim dedin birde makin ammi...Babanda sabah gelir dürümü yer kaçarým dedi.Bende bütün arkadaþlar bir araya gelelim iki lafýn belini kýralým istetim...Ýnþaallah bir dahaki kahvaltýya hava müsait olursa cumartesinden güngörende buluþalým pazar günüde kahvaltý yaparýz.
Alýntý yapýnca niye bunlar beraber geliyor anlamadým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE