Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile birlikte Nizip’te yeni göreve baþlayan Emniyet Müdürü Mustafa Yaman’a hayýrlý olsun ziyaretinde bulundular.

Her dönemlerinde olduðu gibi bu dönemde de emniyet güçlerimiz ile el ele vererek yapýlmasý gereken çalýþmalarý yapmaya ve destek olmaya her zaman hazýr olduklarýný belirten Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Nizip’e hoþgeldiniz diyerek emniyet güçlerimiz ile birlikte yeni görevlerinizde baþarýlar dilerim dedi.

Nizip Emniyet Müdürü Mustafa Yaman ise, Nizip Ticaret Odasý’nýn geçmiþ dönemlerde emniyet müdürlüðümüze vermiþ olduðu desteklerden ve yapýlan çalýþmalardan haberdar olduðunu, inþallah önümüzdeki dönemde de iþ adamlarýnýn sanayicilerin desteklerini beklediðini belirterek yapmýþ olduklarý bu anlamlý ziyaretten dolayý Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine teþekkür ederim dedi.

Yapýlan ziyarete NTO Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, NTO Yönetim Kurulu Üyeleri Seyit Çeker, M. Ali Karabacak, Ýbrahim Demir ve NTO Meclis Üyeleri ve danýþma kurulu üyeleri de katýldý.

Kaynak...