Vay , Güzel insanlar sizleri görmek ne güzel yavv.
makin
Hido niye gelmiþ.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Valla hacý az kaldý geliyorum ha, son dakika bir aksilik olmassa ay sonu gibi oradayým...Ben diymki sen tükanýn anahtarýný bana ver ben sabah senden evel gelir açarým, sonra sen gelincede ben hastaneye giderim![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
hani geçen biþey yemedim dedin ya, bu defa saðlama alak dedik![]()
Hem sen nerdesin kayboldun, öðlen gel bir balcan kebabý yaptýrak, þele dirseðimizden aka aka yiyek
Cumartesi Berfini sinemaya götürdüm, yolda aðzýma ....... Baba, Nizibe gitmek zorundamýsýn, gitmesen olmazmý dedi....Ben þorrrrrr...Baba aðlama sen aðlayýnca ben üzülüyorum dedi...Gitmiyorum kýzým dedim gitmiyorum, seni býrakýpta hiç bir yere gitmiyorum dedim.Anlayacaðýn Çocuk adamý kanlýsýnýn evine gönderirmiþ derlerdi, doðruymuþ.
Tayinim çýktý, tayin yazým geldi ama sýrf onun için gitmeyeceðim Nizibe.
otur oturduðun yerde![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Valla bundada bir hayýr heralde, yoksa Cuma günü toplanmýþtým.Bu hafta içinde de gelecektim.
Evet Mahmut adam bu güzel çocuklarý býrakýp gitmez, kal boþ ver ... Allahtan böyle hakkýna hayýrlýsýymýþ...
makin
Abicim açýkçasý nizibin hiçbir albenisi yok... Sabah namazý bir gezeyim kimse yokken dedim Nizibi..Ýnan iki saatte yürümeyle koca ilçe bitti. Az söylüyorum çok anla..![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..