bizde selam ederiz...
ne büyük þeref hasan çapan lisesi mezunu olmak.........ben de 2003-2004 mezunuyum......atatürk üniversitesi türkçe eðitimi 2. sýnýfým..................
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 14:41 ) deðiþtirilmiþtir.
serseri_can
fatih senin adýn ben seni tanýyorum dayý lisede ayný sýnftaydýk 3 te
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 14:42 ) deðiþtirilmiþtir.
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 14:43 ) deðiþtirilmiþtir.
Teþekürler arkadaþlar ALLAH yardýmcýnýz olsun türkiye sizden hizmet bekliyor ibram27
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 14:43 ) deðiþtirilmiþtir.
ibram herkese hitap eden insan
herkes ALLAHA hesap verecek.
pardon ama masa tenisinde ve bilgi yarýþmalarýnda bizim Nizip''de ve antep''te rakibimiz varmýydý? þahsen ben hatýrlamýyorum... ...ayrýca öss ve vakt-i zamanýnda (8 yýllýk temel eðitim gelmeden önce) lgs baþarýsý en yüksek olan okul hangisiydi? onu sanki hatýrlýyor gibiyim:
"HASAN ÇAPAN ANADOLU L?SES?"
se...se...se...si...si...si..anadolu lisesi....
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 14:45 ) deðiþtirilmiþtir.
bireysel emekli, sadece üye...
slm arkadaþlar anadolu lisesinden mezun olma þerefine ben de nail oldum ve þuan ankara universitesi hukuk fakultesinde 3. sýnýf ögrencisiyim.
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 14:46 ) deðiþtirilmiþtir.
kenan evren
seni tanýyorum, derviþ'in kardeþi olmalýsýn.abine selamlarýmý söyle, neler yapýyor? okulu bitti mi? görüþmek üzere...
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 14:47 ) deðiþtirilmiþtir.
meraba arkadaslar bende anadolu mezunu sayýlýrým cok senem gecti orda bizim zamanýmýzda en hareketlý donemi diyebilirim simdi durulmus biraz anadolu gencliginin fazla entellektuel oldugnu soyleyemem buda sanýrým yonetimin tek istedigi seydi umarým geleck senelerde bunu basaramazlar herkese saygýlar sunarým "kürt"
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 14:48 ) deðiþtirilmiþtir.
san?r?m siz de ortaokuldan sonra ayr?lanlardans?n?z, olsun yine de "anadolu"nun yolundan geçmek bir ayr?cal?kt?r...mezunlar gününe bekleriz...
bende anadoludan lise 2 çýkýþlýyým yardýmcý olabilirim allahsýz karahannnnnnnnnnnnnnnnnn yaktýn beni.
az da olsa bilgisayadan anlarým bilgisayar mühendisliði öðrencisiyim
2003-2004 11 fen b mezunu yok mu hiççççççççççççççç
Ben HÇAL’nin orta kýsmýný bitirdim. Þu anda Bilkent Üniversitesi’ndeyim.