Gaziantep Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ahmet Tiryakioðlu, Meclis Baþkaný Selami Memiþ, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile birlikte yeniden göreve seçilen Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine hayýrlý olsun ziyaretinde bulundular.
Yapýlan ziyarette bir açýklama yapan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Gaziantep Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný, Meclis Baþkaný, Meclis Üyeleri bugün Odamýzý ziyaret etmektedirler. Gaziantep Ticaret Borsa'mýzla geçmiþ dönemlerimizde birçok baþarýlý ortak çalýþmalarýmýz ve projelerimiz oldu. Bu projelerimizi ortak bir þekilde çalýþarak hayata geçiriyorduk. Yeni dönemimizde ise yeni seçilen yönetim kurulu ve meclis arkadaþlarýmýz ile birlikte bu çalýþmalarýmýza hýz kesmeden devam ederek Ortak akýlla hep birlikte ülkenin ve Gaziantep’in geliþimine ekonominin geliþimine yönelik projelerde ortak çalýþýp hayata geçirerek katký saðlamaya çalýþacaðýz. Bu vesile ile Sayýn Gaziantep Ticaret Borsasý baþkanlarýma ve ekibine hoþ geldiniz diyor yaptýklarý anlamlý ziyaret için kendilerine teþekkür ederim þeklinde konutsu.
Gaziantep Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ahmet Tiryakioðlu ise öncelikle yeni yönetim kurulu baþkanlýðýnýn yeni meclis baþkanlýðýnýn ve üyelerinin hayýrlý uðurlu olmasýný diliyorum. Nizip Ticaret Odasý bizim kardeþ odamýz geçmiþten gelen birlik ve beraberliði daha ileri taþýmanýn yollarýna bakacaðýz. Sizin yaptýðýnýz projelere Bizim projeler gibi sahip çýkacaðýz ve bundan sonraki dönemde de inþallah farklý projelere imza atacaðýz. Ortak yönetim kurulu toplantýlarý, ortak meclis toplantýlarý ve sektörel olarak da ortak toplantýlar yaparak bir geliþim saðlamamýz gerekiyor. Ben bu duygu ve düþüncelerle Yeni meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyelerinin önümüzdeki dört yýllýk süreçte baþarýlý çalýþmalar yapmasýný diliyor yeni görevlerinizde baþarýlar dilerim dedi.
![]()
Kaynak...