GAZÝANTEP (ÝHA) - Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Nizip Meslek Yüksekokulu’nda 2012-2013 Eðitim Öðretim yýlý mezuniyet töreni düzenlendi.
Mezuniyet töreninin açýlýþ konuþmasýný yapan Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, mezun olan öðrenciler için hayatýn bundan sonra baþladýðýný, bundan sonra bütünlemesi olmayan bir hayat sýnavýna atýlacaklarýný söyleyerek, mezun olan tüm öðrencilere bundan sonraki yaþamlarýnda baþarýlar diledi. Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, mezun olan öðrencilerin heyecanýna ortak olmanýn mutluluðunu yaþadýðýný ifade ederek tüm öðrencilere bundan sonraki hayatlarýnda saðlýk ve esenlik baþarýlar dilediðini belirtti. Nizip Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Serdar Derman, bize emanet edilen öðrencileri duyarlý, bilgili bir þekilde donatmaya çalýþtýklarýný söyleyerek, Nizip Meslek Yüksek Okulu’nun her geçen büyüyüp geliþmesine destek veren herkese teþekkür etti. Yapýlan konuþmalarýn sonrasýnda protokol üyeleri tarafýndan baþarý sýralamasýnda ilk üçe giren öðrenciye diplomalarý verildi. Nizip Meslek Yüksekokulu kampusunda düzenlenen törene, Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Ýlçe Müftüsü Mustafa Genç, Öðretim üyeleri, öðrenciler ve çok sayýda öðrenci velisi katýldý.