hemen çoðalttým allah kabul etsin.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Bu imsakiyeye göre oruç tutarsanýz ortalama 1 saat 15 dadika fazla oruç tutarsýnýz vede eðer buna görede sabah namazý kýlarsanýz sabah namazý yerine gece namazý kýlmýþ olursunuz ve ramazan boyunca sabah namazýnýzý kýlmamýþ olursunuz ve çok büyük günaha girmiþ olursunuz...Ey müslümanlar siz diyanetten veya baþka baþka þeylerden sorumlu deðilsiniz,siz kur-an dan sorumlusunuz.Bakara suresinin 183,184,185 ve 187. ayetlerini çok iyi okuyun... o ayetlerde her þey gayet açýk ve net.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Milleti rahat býrakýn da, istedikleri gibi oruçlarýný tutup namazlarýný kýlsýnlar, Ýslamiyette bu kadar kural olmaz, bir hadisi örnek gösterip millete nasýl ibadet yapacaðýný söyleyemezsiniz, tefsir ve mealler çok deðiþik , herkes farklý yorumluyor, milleti dinden imandan çýkardýnýz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Seninde hesabýna böyle geliyor zaten...Sen daha hadis ile ayetin farkýndan haberdar deðilsin birde yorum yapýyorsun.Ben hadis deðil Kur-an dan ayet yazdým.
Çok aciz ve zavallýsýn ama farkýnda bile deðilsin.
SÝZE BÖYLE ADAMLAR LAZIM, BÝZ BU ADAMIN DÝNÝNDEN DEÐÝLÝZ...
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=xaWL92o95Kw"]Peygamberimize Atбlan Bu Lanet аftira аzleyen Herkesi Kusturacak ... Ölülerle Cinsellik ! - YouTube[/ame]
Ýftar konusunda tek kelime yok
16 saat
say say bitmez.
Osman Demir Istanbul
Sorun imsak vakti ve dolayýsýyla da sabah namazý vaktinde ve yatsý namazý vaktinde var...Öðlen ikindi ve akþam saatleri hemen hemen birbirini tutuyor...