Yerel televizyon ve Radyo yayýný yapan Nizip radyo ve Televizyonuna ait olan taþbaþ daðýndaki, cihazlar çalýnmýþ. elimize tam olarak bir bilgi geçmedi ama bildiðimizi sizinle paylaþmak istedim.
Haber detaylarý için www.gaptr.com.
Yerel televizyon ve Radyo yayýný yapan Nizip radyo ve Televizyonuna ait olan taþbaþ daðýndaki, cihazlar çalýnmýþ. elimize tam olarak bir bilgi geçmedi ama bildiðimizi sizinle paylaþmak istedim.
Haber detaylarý için www.gaptr.com.
Bu olay daha öncede birkaç kere olmuþtu, .
ama heralde yeterli önlemler alýnamamýþ ki, ayný þeyler tekrarlanýyor,
Peki suç kimde....
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
olur böyle vakalar türk polisi yakalar....
.
küçüklüðümde espri olmuþtu yayýn gidince yine verici çalýndý heralde lafýný çok duymuþtum....
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
11 ulusal kanalýn`da cihazlarýný calmýþlar yalnýz yerelin deðil
Alp27 abim, dediðiniz gibi birçok ulusal yayýnda cihazlarý çalýnmýþ, peki yeterli önlemler alýnmýyormu, bir zamanlar kamera ile güvenlik sistemi konulmuþtu, sonuç vermedi mi?.
Sonuç olarak yayýnlar geldi peki çalýnan cihazlar bulundumu yoksa yerine yenilerimi takýldý..
.
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
http://www.bergoiata.org/gif/dog[/IMG] EN ÝYÝSÝ GÝDÝP BEN KORUYAYIM CÝHAZLARI. http://www.bergoiata.org/gif/drsneeze_bf24[/IMG] BENDE GELEYÝM .
.
.
.
yakinda herhalde yeni bir kanal acilacak , yoksa adam niye calsin.
.
TEDBÝR ALINMASSA BU OLAYLAR SÜREKLÝ YAÞANACAKTIR ASLINDA BEKÇÝ KONULSA ÝYÝ OLUR AMA GÝDÝÞ GELÝÞ PROBLEMÝ OLUR KÝMSENÝNDE ORADA BEKÇÝLÝK YAPACAGINI SANMIYORUM. ANLAMIYORUM YANÝ ÇALDIKLARI CÝHAZDA OKADAR ÝÞLERÝNE YARASA NEYSE ÝÞTE BUNU YAPAN ÝNSANLAR NÝZÝP ÝMÝZÝN BÝR YERLERE GELMESÝNÝ ÝSTEMÝYOR HAYRET VERÝCÝ BÝR OLAY ÇALAN NE YAPACAK KÝ ONU MERAK EDÝYOM HÝÇMÝ KORKMUYOR BU ÝNSANLAR ÝNÞALLAH YETKÝLÝLER BU OLAYLARA KARÞI BÝR TEDBÝR ALIRLAR..
ARKADAÞLAR BU KONU SÝZLERÝ RAHATSIZ ETTÝÐÝ KADAR BENÝDE RAHATSIZ EDÝYOR BU KONUDA ÞAHSIM OLARAK ELÝMDEN GELENÝN EN ÝSÝNÝ YAPMAYA ÇALIÞIYORUM ÞUNDAN EMÝN OLUN HIRSIZLIK OLAYINI BÝR ÞEKÝLDE ENGELEMEK ÝÇÝN BU DÖNEM VE GEÇMÝÞ DÖNEMDEKÝ BLEDÝYE BAÞKANLARIMIZ VE BEN BÝR ÇOK GÜVENLÝK ÖNLEMELERÝ ALDIK UNUTMAYINKÝ HIRSIZA BEYLERDE BORÇLU BU YERÝ BENÝM KADAR BÝLEN YOK BU OLAYDAN SONRA BÝR DÝZÝ TEDBÝRLER TEKRAR ALDIK VE BU TEDBÝRLER DEVAM EDECEKTÝR ÇALINAN CÝHAZLARIN ZATEN BÝR KISMI ALANINDA ÝÞÝNE YARAMAZ NEDEN DERSENÝZ BURADAKÝ CÝHAZLAR NORMAL BÝR EVDE KULANILMAZ TABÝ KULILA BÝLENDE VAR BUNLARIN ÝÇÝNDE BU HIRSIZLIK KONUSUNUN YANI SIRA ULUSAL KANALARIN NEDEN AZ OLDUÐUNU SORUYORSUNUZ ÝLÇEMÝZÝN NUFUSU GEREÐÝ ULUSAL KANALAR NUFUZUMUN AZ OLDUÐUNDAN BURAYA VERÝCÝ KOYMAMAKTADIR BÝR TV KANALININ VERÝCÝZÝS 8000$ BULMAKTA TABÝ BU SADECE BÝR ADET YAYIN ÝÇÝN BUNUN YANINDA ZATEN SAYIN BAÞKANIMIZ SEÇÝMDEN SONRA 3 ADET ALDI BURADA YAPILAMSI GEREKEN NE ÝSE ÞAHSIM BÝZAT YAPIYORUM BU ÞÝRKETLERE TEKLÝFLER SUNDUK YER VE YOLUMUZUN OLDUÐUNU VE YAYINLARINI ÝSTER ÝSELER VERECEKLERÝNÝ VE BELEDÝYEMÝZ BU KONUDA YARDIMCI OLACAKTIR DÝYE GÖRÜÞMELERÝMÝZ OLDU SÝZLERDE ÞUNU YAPA BÝLÝRSÝNÝZ ÝZLEMEK ÝSTEDÝÐÝNÝZ KANALARI TELEFONLA ARIYARAK BURADA YAYIN LARININOLMADIGINI VE SEYREDEMEDÝÐÝNÝZÝ SÖYLEYEREK GELMESÝNDE KATKINIZ OLUR BEN SÝZLERE BU ÞÝRKETLERÝN TLEFONLARINI VERE BÝLÝRÝM SORULARINIZIDA AYRICA BU SÝTEDE CEVAPLAYACAÐIM TÞK.