yarýn hayýrlýsýyla cd. ve a4 boyutunda hazýrladýðým yazýmý vereceðim.haydi hayýrlýsý...
yarýn hayýrlýsýyla cd. ve a4 boyutunda hazýrladýðým yazýmý vereceðim.haydi hayýrlýsý...
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
Ýnþallah Nizip kazanýr.
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Nizip için yapýlmýþ bir yarýþma ve tüm katýlýmcýlar da bu noktada inþ. Nizip’in geleceði ve kültürü ile ilgili güzel tespitlerde bulunacaktýr inanýyorum. .
Kazanan memleketim olsun....
.
Yapýlmayan her iþ geriye býrakýlandýr.<br>
Metin hocam,dosyayý Celal beye teslim ettim.Aman ha !kaybolmasýn.Nizip’imiz için hayýrlý olsun.katýlan diðer arkadaþlara da teþekkür eder, baþarýlar dilerim.Selamlar.
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
Öðretmenlerimizden güzel eserler geleceðini tahmin ediyorum.Hepsine baþarýlar.....
Katlýmcýlarý yüreklendiren ve bundan dolayý bir heyecan yaþayan tüm kardeþlerimize ben de teþekkür ederim. Merakla bekliyoruz....
Yapýlmayan her iþ geriye býrakýlandýr.<br>
Akif abi kaça makale yarýþmaya katýldý acaba öðrenebilir miyiz?.
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
10 civarýnda çok ciddi çalýþma var. Tam detaylarý bende bilemiyorum ama arkadaþlar gerçekten çok emek harcamýþlar, þimdiden teþekkür ediyorum. Salý günü sonuçlar açýklanacak kýsmet olursa, ondan sonra da yayýnlamaya baþlayabiliriz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
ilçe eser inceleme komisyonumuz bugün toplandý:.
Komisyonumuzda;3 Türkçe Öðretmeni, 2 Edebiyat Öðretmeni ve 1 Tarih Öðretmeni bulunmaktadýr.Eserleri incelemeye baþladýlar, çalýþmalara yarýn da devam edecek, site sakinlerine duyurulur..
Eserlerin digital ortamdaki kopyalarýÝlçe Milli Eðitim tarafýndan Nizip.com'a teslim edildi. Kütüphaneye ekledik ve tüm Nizip2lilerin istifadesine sunuyoruz. .
Bu kültür yarýþmasýna sponsor olup destek veren Sayýn Oktay Cankesen beye, Yarýþmanýn fikrini veren ve tüm alt yapýsýný hazýrlayan Ramazan Tarhan beye, Yarýþmanýn yapýlmasýnda , duyurulmasýnda ve komisyonun hazýrlanmasýnda hiçbir yardýmý esirgemeyen Ýlçe Milli Eðitim personeline, Nizip Kültürü yarýþmasýnýn faydalý olabilmesi için çabalayan Sn.Metin Kýlýçparlar'a, deðerli komisyon üyelerine, duyulmasýnda yardýmcý olan yerel basýna, asýl amaçlarý Nizip Kültürüne katký saðlamak olupta katýlan tüm öðretmenlerimize huzurunuzda Nizip.com üyeleri adýna teþekkür ediyorum. Eserlerin hersi birbirinen deðerli ve farklý konularda uzun araþtýrmalar yapýlmýþ. Bu tür yarýþmalara ilgiyi gördükçe ilçemizin tanýtýmý için daha fazla çaba harcamamýz gerektiðini düþünüyorum. Yarýþma sonucu yarýn duyurulacaktýr, elime ulaþanlarý sizlerle paylaþýyorum..
Ýþte Eserler 2.Nizip Kültür Makale Yarýþmasý:
Zeugma Bereketin Köprüsü Tamer ERiM Görsel Sanatlar Öðretmeni.
Son Pehlivan Ýsa AVCI Yahya Altýnbaþ Lisesi Müdür Yardýmcýsý.
Mezel Ýbrahim Þimþek NÝZÝP-CUMHURÝYET LÝSESÝ COÐRAFYA ÖÐRETMENÝ.
GÖÇÜN NÝZÝPÝN SOSYAL VE KÜLTÜREL YAPISINA ETKÝLERÝ S.Ahmet UZUN Hüseyin Yalçýn Çapan Lisesi.
NÝZÝPÝN RENGÝ RAMAZAN YAYLAK Hasan Molla Ýlk.öðr.Okl. Müd.Yet.Öðr.
GEÇMÝÞTEN GÜNÜMÜZE NÝZÝP EKONOMÝSÝ Müslüm YALÇIN Ali Alkan Ý. Ö. Okulu Müdür Yrd.
YENÝ VE YAKIN ÇAÐLARDA NÝZÝP Mehmet Göral.
NÝZÝPDE SOSYAL HAYAT CEM KAYAR POLAT AKIN Ý.Ö.O SINIF ÖÐRETMENÝ.
Konu nizip.com tarafýndan (28.07.08 Saat 08:22 ) deðiþtirilmiþtir.
0342 5171254
0342 5171254