Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, 2012-2013 eðitim öðretim yýlýný baþarýlý bir þekilde tamamladýklarýný söyledi.

Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ yaptýðý açýklamada, 2012-2013 eðitim öðretim yýlýný 460 sýnýf öðretmeni, 739 branþ öðretmeni, 112 okul öncesi, 250 dýþarýdan ücretli olmak üzere bin 561 öðretmen ve 135 okul ve kurumumuzda 37 bin 705 öðrencimiz ile baþarýlý bir þekilde tamamlamýþ bulunuyoruz. Bu görevlerini birlik ve beraberliklerini koruyup birbirine karþý sevgi, saygý yardýmlaþma anlayýþý sürdürdüklerini ifade eden Gündeþ velilere seslenerek þunlarý söyledi. ''Ýstediðiniz baþarýya ulaþamayan çocuklarýnýzý eleþtirmek yerine çözüm için öðrencimiz ile birlikte durum deðerlendirilmesinin yapýlarak onlara destek olmalý ve gerekli tedbirleri almalýsýnýz diyerek öðrencilere de tatilde bol bol kitap okumalarý, dinlenmeleri ve spor yaparak iyi deðerlendirmelerini belirtti.

Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Cumhuriyet Ýlkokulunda karne daðýttý

2012-2013 eðitim öðretim yýlýnýn son bulmasý ile birlikte karne alan öðrencilerin heyecanýna ortak olan Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Þube Müdürü Abdullah Daðlý ile birlikte Cumhuriyet Ýlkokulunda öðrencilerine karnelerini verdi.

Karne daðýtýmý sýrasýnda öðrencilere önerilerde bulunan Gündeþ, öðrencilere yaz tatillerini iyi deðerlendirmelerini ve hem kitap okumalarý hem de güzel bir þekilde dinlenmelerini istedi