"Çocuklarýnýzýn geleceðini garantilemek sizin elinizde" ilkesiyle yola çýkan Özel Avukat Mustafa Ak Teknik Meslek Lisesi Nizip'te bir ilke imza atmaya hazýrlanýyor.

2013-2014 eðitim öðretim yýlý kayýtlarýna baþlayan Özel Avukat Mustafa Ak Teknik Meslek Lisesi yüzde yüz iþ, yüzde on meslek ve yüzde yüz ücretsiz burs (garantisi veriyor.

Konu hakkýnda bir açýklama yapan Okul Müdürü Ahmet Koç, kontenjanýn sýnýrlý olduðunu belirterek; "Kayýt olmak için geç kalmayýn" uyarsýnda bulundu.

Avukat Mustafa Ak Teknik Meslek Lisesi'nin tercih edilmesinde en önemli nedenleri sýralayan Okul Müdürü Koç, þöyle devam etti. "Ücretsiz eðitim öðretim, yüzde yüz iþ garantisi ve meslek edinme, birebir uygulama ve yerinde eðitim ve Organize Sanayi Bölgesi'nde olmasý. Mezun olduktan sonra üniversitelere geçiþ hakký, kaliteli, verimli eðitim-öðretim ve rehberlik hizmeti. Mezun olduktan sonra iþ yeri açma hakký ve kredi imkâný, yurtdýþýnda staj imkâný. Ýlköðretimden yeni mezun olmuþ ve 9. sýnýfa baþlayan tüm öðrencilerin, liselerde eðitim-öðretim hayatýna devam eden 9. Sýnýftan 10. Sýnýfa geçen tüm öðrencilerin ücretsiz eðitim hakkýndan faydalanacaklarýný vurgulayan Okul Müdürü Koç, tüm velilerimiz Fevzi Paþa Mahallesi Þen Sokak, Uygur Ýþ Merkezi 2. katta bulunan Ýrtibat ve kayýt ofisimize bekliyoruz" dedi.