2012-2013 eðitim-öðretim yýlýný; 460 sýnýf öðretmeni, 739 branþ öðretmeni, 112 Okul öncesi, 250 dýþarýdan ücretli olmak üzere toplam 1.561 öðretmen ve 135 okul/kurumuzda 37.705 öðrencimiz ile baþarýlý bir þekilde tamamlamýþ bulunuyoruz.

Deðerli yönetici ve öðretmen arkadaþlarým,
Sizler, meslek sevgisi ile güzel ve baþarýlý çalýþmalar sergilediniz. Öðrencilerimizi ilgi, istek ve yetenekleri doðrultusunda hayata ve üst öðrenim kurumlarýna yetiþtirmede gerekli özeni gösterdiniz. Bu çabalarýnýz nedeniyle sizleri kutluyorum.

Bu görevlerimizi, birlik ve beraberliðimizi koruyarak, birbirimize karþý sevgi, saygý yardýmlaþma anlayýþý ile ciddi emek ürünü verilen çalýþmalarla sürdürdük ve bundan sonra da ayný anlayýþ veduyarlýlýkla sürdürmeye devam edeceðiz.
Saygýdeðer Veliler
Ýstediðiniz baþarýya ulaþamayan çocuklarýnýzý eleþtirmek yerine çözüm için öðrencimizle birlikte durum deðerlendirmesinin yapýlarak onlara destek olmanýz ve tedbir almanýzdýr.

Tüm Örgün ve Yaygýn Eðitim kurumlarýmýzda gerçekleþtirilen çalýþmalara, katký saðlayan Yöneticilerimize, öðretmenlerimize ,Ýl Eðitim denetmenlerine, Okul aile birliði baþkan ve üyelerine, velilerimize ve her seviyedeki eðitim çalýþaný arkadaþlarýmýza saðladýklarý katkýlar için tekrar teþekkür ediyorum.

Sevgili öðrenciler, sizlere iyi bir tatil diliyorum. Tatilde bol bol kitap okumanýzý ve dinlenmenizi, spor yapmanýzý, geçen bir yýlý deðerlendirmenizi ve gelecek ile ilgili planlamalar yapmanýzý, gelecek eðitim-öðretim yýlýna motive olmanýzý bekliyorum. Mezun olan öðrencilerim, yolunuzun ve bahtýnýzýn açýk olmasýný, LYS’ye girecek öðrencilerime de baþarýlar dilerim.
Cengiz GÜNDEÞ
Ýlçe Milli Eðitim Müdürü