TOBB Gaziantep Genç Giriþimciler Kurulu Nizip TicaretOdasýnda Yapýlan organ seçimleri sonucu yeniden göreve seçilen Yönetim KuruluBaþkaný Mehmet Özyurt, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis üyelerine hayýrlý olsundileklerinde bulundular.

TOBB Gaziantep Genç Giriþimciler Kurulu Ýcra KomitesiBaþkaný Cengiz Konukoðlu, Gaziantep Genç Giriþimciler Kurulu olarak yenidengöreve seçilen Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Yönetim Kurulu Üyeleri veMeclis Üyelerine hayýrlý olsun ziyareti için buradayýz. Kendilerinde hayýrlýolsun diyor görevlerinde baþarýlar diliyorum. Ayrýca geçtiðimiz günlerdeimzaladýðýmýz ve sayýn baþkanýmýz Mehmet Özyurt'un da destek verdiðiGiriþimcilik Havuzu projesi ile Gaziantep içerisinde yapýlacak yeni iþfikirlerini bir araya getirip nitelikli olanlarý, taraflarýn ortak kararý ilefinanse etmenin yanýnda teknik danýþmanlýk ve bu fikirleri hayata geçirmekteonlara yardýmcý olma ve yol gösterme amaçlanmaktadýr. "Genç giriþimcilerkurulu genç giriþimci potansiyelinin nitelik ve nicelik bakýmýndangeliþtirilmesi ve daha donanýmlý hale getirilmesi amacýyla politika belirlemekve giriþimcilik kültürünün gençler arasýnda geliþmesine öncülük edecektir" dedi.

Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurtise, þahsým ve Nizip Ticaret Odasý adýna yapmýþ olduklarý ziyaret için teþekkürediyorum. Genç giriþimcilerin ülkemiz için ne kadar önemli olduðunu anlatmayagerek görmüyorum ancak bazý þeyleri belirmek istiyorum. Ülkemizde her yýl 600bin gencimiz yeni bir iþ hayatýna baþlýyor. Dolayýsýyla dünyanýn ilk 10ekonomisine ve 500 milyar dolar ihracat hedefine ulaþabilmenin yolunun çokçalýþmaktan ve giriþimcilikten geçtiðini düþünüyorum. Bu nedenle genç arkadaþlarýmýzaçok büyük iþler düþmektedir. Bizde tecrübelerimizle ve konum itibariyle Gençgiriþimci arkadaþlarýmýzýn her zaman destekçisi olacaðýz dedi.

Yapýlan ziyarete Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu BaþkanYardýmcýsý Mahmut Polat, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Nizip TicaretOdasý Genç Giriþimciler Kurulu Üyeleri ve Nizip Ticaret Odasý Kadýn GiriþimciKurulu Üyeleri de katýldý.