Gaziantep Üniversitesi Nizip Meslek Yüksekokulu'nda 2012-2013yýlý mezuniyet töreni düzenlendi.

Törenin açýlýþ konuþmasýný yapan Nizip Meslek YüksekokuluMüdürü Yardýmcý Doçent Doktor Serdar Derman, bize emanet edilen öðrencileriduyarlý bir þekilde hem ahlak hem de bilgi yönünde donatmaya çalýþtýklarýnýsöyleyerek Nizip Meslek Yüksek Okulu'nun her geçen büyüyüp geliþmesine destekveren herkese teþekkür ederim dedi.AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarýise, Mezun olan öðrencilerimiz için hayat bundan sonra baþlýyor çünküöðrencilerimiz bundan sonra bütünlemesi olmayan bir hayat sýnavýnaatýlacaklardýr. Bu nedenle ben mezun olan tüm öðrencilerimize bundan sonrakiyaþamlarýndan baþarýlar diliyorum dedi.Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz de, mezunolan öðrencilerin heyecanýna ortak olmanýn mutluluðunu yaþadýðýný ifade ederektüm öðrencilere bundan sonraki hayatlarýnda saðlýk ve esenlik baþarýlardilediðini belirtti.Yapýlan konuþmalarýn ardýndan protokol üyeleri tarafýndanbaþarý sýralamasýnda ilk üçe giren öðrenciye diplomalarý verildi. Nizip MeslekYüksekokulu kampusunda düzenlenen törene, Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan,Ýlçe Müftüsü Mustafa Genç, Öðretim üyeleri, öðrenciler ve çok sayýda öðrencivelisi katýldý.