Saðol ama bu þarký çok dertli be).
Evet arkadaþlar msn adreslerimizi de verelim ki size ulaþmak kolay olsun..
Devam.... Var mý baþka üniversiteli arkadaþ.....
mehmet kardeþ yýldýz özel deðil. beþiktaþ ve davutpaþa olmak üzere iki kampüsü var.. devlet üniversitesi...
alýntý:
"quote" Nizipli_mehmet demiþki:
lord yýldýz teknýk unýversýtesý ozel mý devlet okulumu?
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
SELAM MÝLLET SÝZ O TAÞKESENÝN DEDÝKLERÝNE BAKMAYÝM TÜRKÝYEDE KÝ ÖZEL OKULA GÝT DAHA ÝYÝ BUNLARÝN HEPSÝ AYNÝ ÜNÝ OLARAK AMA ÜNÝ HAYATÝM EGLENCELÝ GEÇSÝNN DÝYORSANÝZ BURADAN ÝYÝ YER BULAMAZSÝNÝZ HER NEYSE BEN VAHAP ALAGÖZ MSN :aalagozz@hotmail.com þarkiyi begendim rica etsem fayat alagözden de bir çalarsaniz sevinirimmm.
apo þarký için saol kardeþneyse bizim vahap alagöz yine saçmalamýþ.. benim msn ibuss_@hotmail.com
saol cengýzkrbck tesekurler ama hep yýldýz teknik unv.dýye gecýyor degýlmý?.
.
slmmuludaga gelen haber versin elimizden geleni en iyi þekilde yaparýzz nede olsa iþin ucunda Nizip uþagý var bolum veterinerlik burdan bana ulaþmak istersenizhabes_canpolat@hotmail.com .
Uludað Üniversitesi Ýlköðretim din kültürü ve ahlak bilgisi öðretmenliði 4. sýnýf öðrencisiyim...Bursa, Nizip’e 1285 km...18 saat uzaklýkta (tabi tercih ettiðiniz firmaya göre bu zaman kýsalabiliyor) ..ancak Osmanlýnýn ilk baþkentinde okumak büyük ayrýcalýk..uludað ünv. tercih eden veya Bursa’da olan arkadaþlar olursa yardým edebilrim
..
yav bu Nizip uþaðý nasýl bir uþak yav.... her delige giriy yav.
.
Herkese slm yaa uludag üniv de hazýrlýkta olan varsa buraya sýnýfýný yazsýn.Benimki ELMTR20
syn alagoz neyapalýn yaný sadece kendý sýnýrlamzý içinde mý kalalým dýsarýdan býr seyler kapmak gerek farklý kulturlerden bunun için her delige gýrmek þart
Konya Selçuk Üniversitesinde ÝBFF Ýþletmedeyim yeni kazanan öðrencilere yardým edebilirim..
.
girmek lazým kardaþ doðru söylüyosun... Nizip uþaðý girmesinde kim girsin gelin
www.yonja.com da Nizip sayfasý açtýk herkesi bekliyoruz....
vahap alagözz... o bir efsane tanýdýðým güne taaaa![]()