Yaklaþan Yerel Seçimler dolayýsýyla NRT mikronlarýna konuþanCumhuriyet Halk Partisi Nizip Ýlçe Baþkaný Haluk Kahraman; "Bilindiði gibiönümüzde yerel seçimler var, CHP Nizip Ýlçe Teþkilatý olarak kendi adayýmýzýçýkaracaðýz." dedi.
Bazý partilerin ve adaylarýn söyledikleri gibi hiçbir adayave partiye kesinlikle destek vermeyeceklerini vurgulayan Ýlçe Baþkaný Kahraman,partililerin hiçbir þekilde bu tür söylentilere inanmalarýný istedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Nizip Ýlçe Baþkaný Haluk Kahramanayrýca; "Taksim gezi parký eylemlerinde hayatýný kaybeden CHP Hatay GençlikKollarý Yöneticisi ve eylemcisinin kederli ailesinin acýsýný paylaþýyor,baþsaðlýðý diliyorum. Taksim gezi parkýna destek amacýyla yapýlan demokrasi veözgürlük yürüyüþüne katýlan sivil toplum örgütlerine ultraslan grubuna yürüyüþekatýlan partilerimize Nizip halkýna teþekkür ediyorum. Anti demokratik diktatöryönetimiyle eðitim sisteminden yargý sistemine giydiklerimizden içtiklerimizekadar hayatýmýzýn her alanýna müdahale eden kendisine biat eden bir kabiletoplum yaratmak isteyen Baþbakan Recep Tayip Erdoðan'a Taksim eylemlerininyarattýðý ruhla gereken uyarýlar yapýlmýþtýr" diyerek konuþmalarýný tamamladý.
![]()