Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Nizip Kaymakamý Yaþar Karedeniz ve beraberindeki heyet ile birilikte Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine hayýrlý olsun ziyaretinde bulundular.
Nizip ticaret odasý yönetim kurulunun, geçmiþ dönemlerde güzel çalýþmalara imza attýðýný ve önümüzdeki çalýþma dönemlerinde de bu güzel çalýþmalarý devam edeceklerine, ilklerin yeniliklerin öncüsü olacaklarýna inandýklarýný belirten Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý þunlarý kaydetti;
Ticareti ile Nizip yeni alanlara açýlmaktadýr bu nedenle Nizip Ticaret Oda’mýza yeni görevler düþmektedir. Þuanda organize sanayi bölgemize ek alan çalýþmalarýmýz baþlamýþtýr. Sanayi bakanlýðýmýzýn teknik heyetinin Nizip’te çalýþma yapmasý ile olaylarý biraz daha hýzlandýrdý. Bu nedenle yeni yatýrýmcýlar, sanayiciler Nizip’e gelecekler ve bu da Nizip’in sanayisinde, ticaretinde yeni bir rol model almasýný saðlayacaktýr. Gerek Gaziantep’teki sanayicilerin gerek Gaziantep dýþýnda ki sanayicilerin Nizip’e yatýrým yapmak istemesi de Nizip Organize Sanayi Bölgesinin cazibesini daha da arttýracaktýr. Özellikle komþularýmýz olan Irak ve iç olaylarýn sana ermesiyle Suriye ile Nizip sanayisini daha da olumlu yönde etkileyecektir. Bu noktada ise Nizipli sanayicilerimizin yönlendirilmesi mallarýnýn daha iyi tanýnabilirliðinin ve kalitesinin arttýrýlmasý konularýnda Nizip Ticaret Odasý’na önemli görevler düþüyor. Bu önemli görevlerin yeni seçilen yönetim kurulu üyelerinin altýndan kalkacaklarýna inancýmýz tamdýr. Bu noktada milletvekili olarak bize hangi alanda görevler düþerse biz buradaki sanayicimizin ve ticaret erbabýmýzýn her zaman yanýnda olup onlarýn destekçisi ve beraber yol arkadaþý olacaðýmýzý beyan ediyor ve yeni seçilen tüm yönetim kurulu ve meclis üyesi arkadaþlarýmý tebrik ediyor baþarýlarýnýn devamýný diliyorum dedi.
Nizip kaymakamý yaþar Karadeniz, Nizip Ticaret Odasý bizim buradaki en önemli sivil toplum kuruluþlarýndan birisi. Nizip’teki tüm yönetsel faaliyetler de her zaman yanýmýzda ve sað kolumuz olmuþtur. Özellikle Nizip Çalýþtayýnda üretilen projelerde devamlý Nizip Ticaret Odasý önde yer almýþtýr. Bu açýdan buradaki yönetim kurulunun nasýl þekilleneceði bizim için önemliydi. Ben Nizip için hayýrlý olduðunu düþünüyorum ve yeni seçilen tüm yönetim kurulu ve meclis üyelerini tebrik ediyor baþarýlarýnýn devamýný diliyorum dedi.
Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ise, sayýn milletvekilimiz sayýn kaymakamýmýz ve heyeti ile birlikte odamýzda gerçekleþen seçimler sonucu göreve yeniden seçilmemiz nedeniyle odamýzý ziyaret etmektedirler. Bundan dolayý þahsým ve Nizip Ticaret Odasý adýna kendilerine teþekkür ediyorum. Nizip geliþmekte olan bir ilçemiz bu geliþmeyi tek baþýna Nizip Ticaret Odasý veya tek bir kurum deðil tüm kurumlarýn bir araya gelmesiyle ve ortak akýl ile ve sayýn milletvekilimizin, belediye baþkanýmýzýn, kaymakamýmýzýn destekleri ile saðlamýþ bulunmaktayýz. Ýnþallah önümüzdeki dönem de de bu tip çalýþmalarýmýzý arttýrarak Nizip’in, ülkemizin ekonomisine ve sosyal hayatýna katký yapmak ve diðer üzerimize vazife olan veya almayan her konuda ortak akýlla hareket etmenin bilinci içerisinde, Nizip ticaret odasý olarak üzerimize düþeni yapmaya hazýr olduðumuzu belirtmek istiyorum. Daha önceki çalýþmalarýmýz içerisinde Nizip zeytinyaðýnýn coðrafi iþareti konusunda vermiþ olduðu fikir ve tescil ettirilmesinde yapmýþ olduðu katký ve desteklerden dolayý teþekkür ediyorum. Þimdi ise Nizip sabununun tescil ettirilmesi için çalýþmalarýmýza baþladýk inþallah bunu da en kýsa zamanda Niziplilere armaðan edeceðiz. Ayrýca Son dönemlerde Türkiye’ de gerek dýþ güçlerin gerek ise iç güçlerin etkisiyle provokasyonlar görmekteyiz. Bu olaylar için üzüntü duyduðumuzu belirtmek istiyorum. Bu ülke tek parçadýr sýnýrlarý misaki milli ile çizilmiþtir. Dolayýsýyla insanlarýn demokratik haklarýný kullanmasý en doðal haklarýdýr ancak bunlar saygý sevgi çerçevesi içerisinde tamamlanmasý gerekmektedir. Bu olaylardan dolayý vatandaþlarýmýzý saðduyuya davet ediyor ziyaretinizden dolayý teþekkür ediyorum dedi.
Kaynak...