Nizip Ticaret Odasý (NTO) seçiminden sonra yönetime seçilen Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, beraberindeki heyet ile birlikte Emniyet Müdürü Ömer Aydýn'ý makamýnda ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Ömer Aydýn'ý ziyarete gelen NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, yönetim kurulu ve üyeleri, Nizip ilçesinin ve ticaretinin kalkýnmasýna katkýda bulananlar arasýnda yer alan Nizip Ticaret Odasý olarak, Gaziantep ilinde Emniyet hizmetlerindeki deðiþiklikleri ve yenilikleri memnuniyet verici bulduklarýný belirttiler.

NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, NTO'nun her zaman gerek Nizip Ýlçe Emniyetine, gerekse Gaziantep Emniyet Müdürlüðü'ne çalýþmalarýnda destek vermekten mutlu olacaklarýný söyledi.

Ziyaretten dolayý duyduðu memnuniyeti ifade eden Emniyet Müdürü Ömer Aydýn ise, "Nizip Ticaret Odasý'na çalýþmalarýnda baþarýlar diliyorum. Nizip ilçesi Gaziantep ilimizin önemli ilçeleri arasýndadýr. Ticareti, üretimi, sanayileþmesiyle gün geçtikçe geniþlemekte ve adýndan söz ettirmektedir. Ýl ve ilçelerimiz bir arada bizlerde Gaziantep Emniyeti olarak geliþmeye katkýsý olacak çalýþmalarda bulunarak huzurun ve güvenliðin teminatý olmaya devam edeceðiz" dedi.

Kaynak...