NTO'DAN GAZÝANTEP TÝCARET ODASI'NA ZÝYARET
[AME]http://www.nizip.com/videolar/ntogaziantep05.06.2013.flv[/AME]
Kaynak...
NTO'DAN GAZÝANTEP TÝCARET ODASI'NA ZÝYARET
[AME]http://www.nizip.com/videolar/ntogaziantep05.06.2013.flv[/AME]
Kaynak...
Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, yeni Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile birlikte Gaziantep Sanayi Odasý’nda yeniden göreve seçilen Yönetim Kurulu Baþkaný Adil Konukoðlu, Meclis Baþkaný Mustafa Topçuoðlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyelerine hayýrlý olsun ziyaretinde bulundular.
Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ve Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, GSO’yu ziyaretinde, Yönetim Kurulu Baþkaný Adil Konukoðlu, Meclis Baþkaný Mustafa Topçuoðlu ve yönetimi tebrik etti.
Ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getiren Adil Konukoðlu, ‘’GSO olarak, hiçbir zaman Nizip Ticaret Odasý’ný ayrý bir parça olarak görmedik. Bundan sonra da bu þekilde davranmaya ve birlikte çalýþmaya devam edeceðiz’’ dedi.
GSO seçiminde 57 Meclis Üyesinin ve Yönetim Kurulunun yüzde 50 deðiþtiðini anýmsatan Konukoðlu, ‘’Çok fazla gelen genç arkadaþýmýz var ve bu bizi mutlu etti. Türkiye’de her zaman ilklere imza atan GSO, yine bir ilki gerçekleþtirdi. Oda tarihinde ilk kez 3 kadýn sanayicimiz Meclis Üyesi seçildi ve ayný zamanda ilk kadýn Yönetim Kurulu Üyemiz þu anda yönetimde’’ diye konuþtu.
GSO Meclis Baþkaný Mustafa Topçuoðlu da Nizip Ticaret Odasý’nýn yeni yönetimini kutladý. Topçuoðlu, ‘’Bundan önce olduðu gibi odalar olarak, birlik beraberlik içinde Nizip, Gaziantep ve bölgenin geliþimi için güzel çalýþmalar gerçekleþtireceðiz’’ dedi.
Türkiye’nin ekonomik baþarýlarýna dikkati çeken Topçuoðlu, son günlerde yaþanan kaosa, saðduyu ile yanýt verilmesi gerektiðini ifade etti.
GSO Yönetim Kurulu Baþkaný ve Meclis Baþkanýna hayýrlý olsun dileklerini ileten Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Özyurt ise Nizip Ticaret Odasý ile GSO’nun birbirini tamamladýðýný, ayrýlmaz bir parça olduðunu söyledi.
Özyurt, sözlerini þöyle sürdürdü:
‘’GSO ile beraber çalýþmanýn mutluluðunu uzun dönemden beri yaþadýk. Bundan sonra da birlik beraberlik içinde, tek ses olarak hem Gaziantep ve Nizip’in hem de ülkemizin sanayisi, ekonomisi, sosyal hayatýna katký yapmaya devam edeceðiz.’’
Nizip’te 1. Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) ek olarak 1,500 dönüm alanda yeni OSB çalýþmasý baþlattýklarýný anlatan Özyurt, Gaziantep’in 2023 yýlýnda koyduðu 30 milyar dolarlýk ihracat hedefine paralel olarak Nizip’in de 500 milyon dolarlýk ihracat hedeflediðini bildirdi.
Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu da ‘’Sizlerin yol göstermesi ve ortak akýlla hareket ederek, ilçemiz ve Gaziantep’imiz için güzel çalýþmalar yapacaðýz’’ dedi.
Yapýlan ziyaretin anýsýna Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ve Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu tarafýndan Yönetim Kurulu Baþkaný Adil Konukoðlu’na ve Meclis Baþkaný Mustafa Topçuoðlu’na plaket takdim edildi.
Kaynak...