Nizip Kaymakamlýðý'nýn organize ettiði ''MahalleBuluþmalarý'' toplantýsýnýn 16. sý Pazar Camii Mahallesi'nde yapýldý.

Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz Baþkanlýðýnda 12 Nolu Taziye Evi'nde gerçekleþen ve Kurum Amirlerinin de hazýr bulunduðutoplantýda mahalle sakinleri, yapýlan hizmetler konusunda teþekkür etti.

Toplantýda konuþan Kaymakam Yaþar Karadeniz, her haftayapýlan "Mahalle Buluþmalarý" toplantýlarýnda mahalle sakinleri ile bire birgörüþtüklerini söyleyerek, bu tür toplantýlarda sorunlarýný dile getirenherkese teþekkür ediyorum" þeklinde konuþtu.

"Ýlçemizin her karýþý bizim için çok önemlidir" diyerekkonuþmalarýna baþlayan Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ise yaptýðýmýztoplantýlar sonrasý her hafta ayrý bir mutluluk yaþadýklarýný söyledi.

Pazar Camii Mahallesi'ne þu ana kadar 5 Trilyonlukhizmet getirildiðine iþaret eden Baþkan Akdoðan, yapýlacak hizmetler konusundaþunlarý söyledi. Pazar Camii mahallesinde yýlardýr hizmet veren ve "Diþçi Celal"olarak bilinen Celal Bilici evinden, Nizip Sebze Hali'ne bir yol uzantýsýçalýþmalarýmýz baþladý. Gerek bölge sakinleri, gerekse trafiði önemli ölçüderahatlatmayý hedefliyoruz. Yýkým çalýþmalarý tamamlanan Hamam Camii'nin yerineise Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt tarafýndan yepyenibir Camii inþa edilecek. Merhum Hacý Nihat Özyurt'un adý verilecek olanCamiinin en önemli özelliði ise tuvaletinden tutun abdesthanesine kadarengellilerin de ibadetlerini zorlanmadan yapabilecekler. Pazar CamiiMahallesini bekleyen bir diðer hizmet ise mahalle sýnýrlarý içinde bulunanÇarþý Camii Meydaný'ný yeniden restore edeceðiz. Bu çalýþmalarýmýz da en kýsazamanda baþlayacak yine yakýn bir tarihte tamamlayacaðýz" dedi.

Toplantýya yaný sýra Nizip Emniyet Müdürü MustafaKantar, Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Belediye Baþkan Yardýmcýsý LatifKaradað, TEDAÞ Müdürü Yavuz Balki, Nizip Telekom Müdür Cem Güler , MuhtarlarDerneði Baþkaný Dede Kýlýç, Pazar Cami Mahallesi Muhtarý Ahmet Salihoðlu ve mahallesakinleri katýldý.