Nizip Ticaret Odasý’nda yapýlan seçimler sonucu yeniden göreve seçilen Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine hayýrlý olsun ziyaretleri devam ediyor.
Nizip Milli Eðitim Müdürlüðü, Nizip Devlet Hastanesi Baþhekimliði ve Müdürlüðü, Nizip Gençlik Spor Hizmetleri Ýlçe Müdürlüðü, Nizip Bakkallar Odasý, Nizip Kasaplar Odasý ve Gaziantep Ýnþaat Mühendisleri Odasý Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine hayýrlý olsun ziyaretinde bulundular.
Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ; Nizip Ticaret Odasý yönetim kurulu ve meclis baþkanýmýzý tebrik etmek için milli eðitim camiamýzla ziyarete geldik. Geçmiþten bugüne kadar on yýlý aþkýn Nizip Ticaret Odasý’nýn eðitimde büyük desteklerini gördük. Bundan sonrada ayný þekilde devam edeceðine caný gönülden inanýyoruz. Sayýn Yönetim Kurulu Baþkanýmýz Mehmet Özyurt, Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine baþarýlar diliyorum dedi.
Nizip Devlet Hastanesi Baþhekimi Ayhan Balkan; Nizip Ticaret Odasý yönetim kurulu ve meclis baþkanýmýzý tebrik etmek için Nizip Devlet Hastanesi olarak ziyarete gelmiþ bulunmaktayýz. Önümüzdeki çalýþma dönemlerinde hastanemize desteklerini bekliyor görevlerinde baþarýlar diliyoruz dedi.
Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt; Ýlçe Milli Eðitim Müdürü ve müdür yardýmcýlarý, Nizip Devlet Hastanesi Baþhekimi ve müdürümüz, Nizip Gençlik Spor Hizmetleri Ýlçe Müdürlümüz Odamýz yönetim kurulu ve meclis baþkanýmýzý tebrik etmek için odamýzý ziyarete gelmiþlerdir. Kendilerine bu ziyaretlerden dolayý þahsým ve Nizip Ticaret Odasý adýna teþekkür ederim. Biz gerek Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðümüzle gerekse Nizip Devlet Hastanemizle yakýn bir odayýz. Bundan sonraki dönem içerisinde de birlikte çalýþýp Nizip’in hem eðitim alanýnda hem de sosyal hayatýna da katký yapmaya devam edeceðiz. Bu baðlamda kurumlarýmýzýn bizlere ne zaman bir talepleri olursa her zaman yanlarýnda olduðumuzu belirtmek isterim. Zaten ilçe milli eðitim müdürlüðümüz bizim proje ortaðýmýz ve sosyal sorumluluk ortaðýmýz Nizip Devlet Hastanemizle de ayný þekilde çalýþma içerisinde olacaðýmýzý belirtmek isterim dolayýsýyla bu anlamlý ziyaretleri için çok teþekkür ederim dedi.
Yapýlan ziyarete, Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürleri Abdullah Daðlý, Metin Kýlýçparlar, Nizip Gençlik Spor Hizmetleri Ýlçe Müdürü Ömer Faruk Yakar, Nizip Devlet Hastanesi Müdürü Selahattin Gür, Nizip Devlet Hastanesi Müdür Yardýmcýsý Metin Kara, Nizip Bakkallar Odasý Baþkaný Mustafa Öztaþ Nizip Kasaplar Odasý Baþkaný Osman Þimþek de katýldý.