Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu ve Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ve beraberindeki heyetlerle Nizip Ticaret Borsasý’nda yapýlan seçimleri sonucu yönetim kurulu baþkanlýðýna seçilen Ýbrahim Sarý’ya, meclis baþkanlýðýna seçilen Mahmut Þahin’e ve yönetim kurulu, meclis üyelerine hayýrlý olsun ziyaretinde bulundular.
Yapýlan ziyarette bir açýklama yapan Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý; Nizip Belediye Baþkanýmýz Sayýn Hacý Fevzi Akdoðan, Nizip Ticaret Odasý Baþkanýmýz Sayýn Mehmet Özyurt deðerli meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri Borsamýzda oluþan yeni yönetim kurulumuzdan dolayý bizi ziyaret etmektedirler kendilerine çok teþekkür ederim. Nizip Ticaret Borsasý, Nizip Ticaret Odasý ile kardeþ bir kuruluþtur bundan sonrasýnda birlik ve beraberlik içerisinde ortak kararlar alýnacaktýr. Sayýn belediye baþkanýmýz milletvekillerimizin de desteðini alaraktan Nizip’e daha güzel hizmetler yapmak için inþallah hep beraber çalýþacaðýz. Bundan sonra Nizip Ticaret Borsasý olarak daha güzel bir yöneyim anlayýþý sergilenecektir dedi.
Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan; Ben ve deðerli meclis üyeleri arkadaþlarým deðerli Nizip Ticaret Borsasý Baþkaným Ýbrahim Sarý’yý ve Meclis Baþkanýmýz Sayýn Mahmut Þahin ve meclis üyelerini ziyarete geldik. Yeni göreve seçilen arkadaþlarýma baþarýlar diliyorum inþallah beþ yýl içerisinde Nizip’te çok güzel þeyler olacak Nizip Ticaret Odasý, Nizip Ticaret Borsasý, Nizip Belediyesi, Milletvekillerimiz, Kaymakamýmýz ile birlikte ortak aklý ön plana çýkararak çok güzel iþlere imza atacaðýz diyerek Nizip’i çok güzel günler bekliyor dedi.
Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt; yeni seçilen Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkanýna Meclis Baþkanýna Meclis Üyelerine hayýrlý olsun ziyaretine Nizip Belediye Baþkanýmýz Sayýn Hacý Fevzi Akdoðan ve heyeti ile birlikte geldik. Bundan böyle Nizip’in ekonomisinin geliþmesinin omurgasýný oluþturan bu ekiple birlikte inþallah hep beraber hedefimiz 2023’tür ve 2023’ün planlanmasýný yapmak için çalýþmalar içerisindeyiz. Deðerli baþkanlarýmýzýn da söylediði gibi ortak akýlla hep beraber Nizip’in geliþimine ekonominin geliþimine katký saðlamaya çalýþacaðýz. Bu vesile ile bizleri kabul eden sayýn Nizip Ticaret Borsasý baþkanlarýma ve ekibine teþekkür ediyorum. Bizde Nizip Ticaret Borsasý ve diðer Nizip’te bulunan odalarla, kuruluþlarla kardeþ oda ve kardeþ kurum halinde çalýþmalarýmýzý sürdüreceðiz. Bu vesile ile Nizip Ticaret Borsasý baþkanlarýna baþarýlar diliyorum ve Nizip’in bayraðýný daha yükseklerde dalgalandýrmak için çalýþmalar yapacaðýz dedi.
Yapýlan ziyarete Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Belediye Baþkan Yardýmcýlarý Meclis Üyeleri ve çok sayada iþadamý katýldý.