AK Parti Gaziantep Milletvekili Sarý, Nizip ilçesine MeslekiEðitim Merkezi Hizmet Binasý yapýlacaðýný bildirdi.

Mehmet Sarý, Nizip Sanayi Sitesi'nin 2012 Mali GenelKurulunda yaptýðý konuþmasýnda Nizip ilçesine yeni bir Mesleki Eðitim Merkezibinasý kazandýrýlmasý için gerekli çalýþmalarýn baþlatýldýðýný belirtti.

Uzun yýllar Nizip'e Mesleki Eðitim Merkezi kazandýrmamýziçin gayretlerinin olduðunu vurgulayan Mehmet Sarý Þunlarý Kaydetti:

''Eskiden Mesleki Eðitim Merkezinde geleceðin ustalarýnahiçte hoþ olmayan bir mekanda eðitim veriliyordu. Ancak þimdi bu hizmetlergeçici olarak Halk Eðitim Merkezi binasýnda devam ediyor. Yaptýðýmýzincelemelerde bu mekanýn da geleceðin ustalarýna uygun olmadýðýný gördük bu nedenlekonu ile ilgili giriþimlerimiz sonucunda sanayi sitesinin kendi mülkiyeti olanbir araziyi Milli Eðitim Bakanlýðý'na Milli Eðitim Bakanlýðý'nýn da baðýþý ilebelirtilen arazi üzerine Mesleki Eðitim Merkezi'nin yapýlmasý için projeoluþturuldu. Bu proje kapsamýnda bölgenin en güzel Mesleki Eðitim Merkezi'nikazandýracaðýz. Böylelikle 14 Haziranda ihalesi yapýlacak olan Mesleki EðitimMerkezi binasýnýn temelini de en kýsa zamanda atarak hizmete girmesinisaðlayacaðýz.'' Dedi.