Nizip Ticaret Borsasý (NTB)baþkanlýðýna Ýbrahim Sarý, meclis baþkanlýðýna da Mahmut Þahin seçildi.
Nizip Ticaret Borsasýseçimlerinde oluþan meclis, yönetim kurulu baþkaný ve yönetim kurulu üyelerini,meclis baþkaný, disiplin kurulu ve TOBB genel kurul delegelerini seçti.
Borsanýn konferans salonundagerçekleþtirilen seçimlerde her sandýkta tek listeyle girildi. Seçimlersonucunda NTB Yönetim Kurulu Baþkaný seçilen Ýbrahim Sarý, örnek bir seçimsüreci yaþadýklarýný belirtti.
Birlik ve beraberlik içerisindehareket ederek baþarýlý sonuçlar elde edeceklerini ifade eden Sarý, þunlarýsöyledi.
''Bizden önce bu görevi layýðýile yapan yönetim ve meclis kurulu arkadaþlarýmýzdan görevi þimdi bizdevralýyoruz. Onlarýn uzun yýllar verdikleri baþarýlý hizmetlerin tecrübesindenve Türkiye Odalar Borsalar Birliði camiasýndaki uzun soluklu mevcudiyetlerindenistifade ederek inþallah borsayý çok daha iyi yerlere taþýma çabasýndaolacaðýz. Görevi devraldýðýmýz Sayýn Sadettin Akýn ve Sayýn Polat Akýn nezdinde,bizden önce görev yapan tüm meclis üyesi ve yönetim kurulu üyesiarkadaþlarýmýza, borsamýza yaptýðý katkýlar için teþekkür ediyorum. Eski baþkanve yöneticilerimizin bilgi ve tecrübelerinden yararlanmaktan her zaman mutlu olacaðýmýzýbeyan etmek istiyorum'' dedi.
Nizip Ticaret Borsasý MeclisBaþkaný Mahmut Þahin ise, Borsanýngeliþmesi ve kalkýnmasý için gerekli her türlü çalýþmayý yapacaklarýný ifadeederek: "Uyum içerisinde geçen bir seçim sürecinin ardýndan geldiðimizgörevi en iyi þekilde yaparak Borsamýzýn geliþmesi için elimizden gelenleriyapacaðýz. Seçim sürecinde bizlere destek olan herkese teþekkür ediyorum veönümüzdeki 4 yýl Nizip'e layýk olmaya çalýþacaðýz dedi.
![]()