Nizip ilçesindeki Küçük Sanayi SitesiKooperatifi'nin 2012 yýlý Mali kongresi yapýldý.

Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Salonu'nda yapýlan genelkurulun açýlýþ konuþmasýný yapan Nizip Küçük Sanayi Sitesi KooperatifiBaþkaný Hacý Seven, Nizip ilçesinde bulunan sanayi sitesinin her geçengün kendisini yenileyen ve bölgede ileri gelen sanayi sitelerinden biriolduðuna dikkat çekti.Yapýlan konuþmalarýn ardýndan kongre gündeminde bulunanyönetim ve denetim kurulu çalýþma raporlarýnýn okunmasý ile baþlayan 2012 yýlý Mali genelkurulu, kooperatif bilanço gelir gider hesaplarýnýn müzakeresi ve ibrasýnýnardýndan sona erdi. Genel Kurul sonrasýnda, Nizip Küçük Sanayi Sitesi yönetimi tarafýndan NizipSanayisi'ne katkýlarýndan dolayý AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý'yaNizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz'e Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan'aBelediye Baþkan Yardýmcýlarý Salih Uygur ve Latif Karadað'ýn yaný sýra Nizip'ineski ustalarýndan ve þuan Nizip Sanayi Sitesi'nde hizmet veren esnaflaraemeklerinden dolayý birer plaket takdim edildi.