Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baþkan Yardýmcýsý ve Gaziantep Milletvekili Edip Semih Yalçýn Nizip Ticaret Odasý’ný ziyaret ederek yeni yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerine hayýrlý olsun dileklerinde bulundu.
Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ve meclis baþkaný Mustafa Doktoroðlu tarafýndan karþýlanan ve aralarýndan MHP Gaziantep Ýl Baþkaný Mustafa Erzin, MHP Ýlçe Baþkaný Hasan Pala ve beraberindeki heyet, yeniden göreve seçilen Özyurt, Doktoroðlu ve yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerini tebrik ederek görevlerinde baþarýlar diledi.
Milliyetçi Hareket Partisi son iki hafta içerisinde baþta Hatay olmak üzere Adana, Gaziantep ve Kilis bölgelerinde bir seri faaliyet içerisinde malum en son Reyhanlý’daki patlamalardan sonra partimiz bölgeye çeþitli heyetler göndermek suretiyle hadiseyi inceleme altýna aldý. Bilinen konu üzerinde Ankara’da deðerlendirme yaptýklarýný söyleyen Yalçýn þunlarý kaydetti:
‘’Gerek sýnýrlarla ilgili hususlar gerekse bölgemizdeki mülteciler ile alakalý hususlarda gerekse geleceðe yönelik olarak bir seri faaliyet içerisindeyiz. Bu günümüzü de Nizip’e ayýrdýk deðerli ilçe baþkanýmýzla Nizip’te toplantý yaparak arkadaþlarýmýzla bir durum deðerlendirmesi yapacaðýz ama bunun öncesinde baþta Kaymakamýmýz, Emniyet Müdürümüz Jandarma Komutanýmýz olmak üzere sizin gibi çok deðerli Odalarýmýz ve sivil toplum örgütlerimizi ziyaret etmeyi planladýk size ve yönetim kurulu üyelerinize tüm deðerli arkadaþlarýma çok teþekkür ediyorum bizi kabul ettiðiniz için. Sizinle burada çok kýsa bir sürede olsa imkaný bulmak þeref verici bir hadise çok teþekkür ediyorum dedi.”
Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ise, Bizlerde yeni yapýlan Nizip Ticaret Odasý seçimlerinden sonra sayýn MHP Genel Baþkan Yardýmcýsý MHP Gaziantep Ýl Baþkanýmýzý ve teþkilat üyelerini, Nizip Ýlçe Baþkanýmýzý ve teþkilat üyelerini Nizip Ticaret Odasý’nda aðýrlamaktan duyduðum memnuniyeti þahsým ve Nizip Ticaret Odasý Meclis ve Yönetim Kurulu adýna belirtmek isterim. biz Nizip Ticaret Odasý’nda daha önceki dönemlerde de görev almýþtýk bu dönemde de taktir bizden yana oldu bu baðlamda hizmetlerimize hem Nizip açýsýndan hem de ilimiz ve ülkemiz açýsýndan kesintisiz devam edeceðiz. Malumunuz bu seçimde daha önceki seçimlere göre daha çekiþmeli geçti fakat biz bugün itibariyle bu çekiþmelerin hepsini bertaraf ederek ve bir tarafa býrakarak Nizip için ülke ekonomisi için elimizden geleni bütün çabayý sarf etmeye ve birlik beraberlik olmaya karar verdik bu baðlamda çalýþmalarýmýza devam edeceðiz dedi.
Ayrýca Özyurt, Nizip Ticaret Odasý tarafýndan hazýrlanan Nizip’in sorunlarý ile ilgili dosyayý Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baþkan Yardýmcýsý ve Gaziantep Milletvekili Edip Semih Yalçýn’a sundu.
Yalçýn ise Nizip’in sorunlarý ile ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ellerinden geleni yapacaklarýný belirterek Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt’a teþekkür etti.