Buraya hoþumuza giden,gönlümüzü ferahlatan ve manen bize fayda veren yazýlarý yazalým.![]()
Buraya hoþumuza giden,gönlümüzü ferahlatan ve manen bize fayda veren yazýlarý yazalým.![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
BAZEN DÜÞÜNÜYORUM DA...
Ýçinde kötülüðü yok etme ve iyiliði yayma gayreti ile seni harekete geçirecek bir enerji yoksa mücadeleci bir ruh yoksa "Kalbim temiz içimde hiç birþey yok" diyerek saçmalýyorsun...Ýçimde kötülük yok diyorsan, þunu unutma hayvanlarda kötü niyetli deðil onlarýnda kalbi temiz, seni onlardan ayýran devrimci, savaþçý ruh sende var mý?Sende bu yoksa ya sen onlar gibisin yada onlar senin gibi.
''miras deðil banka kredisi''
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Bir musibet geldiðinde : Ýnnalillahi ve inna ileyhi raciuun. (senden geldik sana döneceðiz)
Büyük çaresizlik hatta birazda korku içerisinde isen : Lailaheilla ente süphaneke inni küntü minezzalimin. (Tek olan Allah'ý tespih ederim, þüphesiz ben zalimlerden oldum)
Bazanda araba ile giderken, gök yere yakýnmýþ gibi olur ve kainata haykýrýrým : Suphaneke Ya Allah Tealeyte Ya Kerim Ecirna minennar bi Afvike ya Rahman..
Özlü halk deðiþleri olmadý ama en çok bunlarý demeye çalýþýyorum.
Þair Nabinin bir deðiþi vardý onu da çok beyenirim.
Sakýn terk-i edebten,
kuy-ý mahbub-ý hudadýr bu
Nazargahý ilahidir,
makamý Mustafa dýr bu
Konu admin tarafýndan (29.04.13 Saat 10:51 ) deðiþtirilmiþtir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Ateizm Dininin Ýman Þartlarý…
1- Hepimiz maymunuz ve bütün maymunlar kardeþtir…
2- Tüm dinlere saldýrmak en faziletli ibadettir…
3- Ezeli Ve ebedi olan “Tesadüf tanrýsý” vardýr…
4- Kutsal kitaplarý Darwin “Türlerin Kökeni” ve dinlere sataþan tüm kitaplar…
5- Ahireti kabul etmezler ama hayallerini ifade ederken “Bir gün gelecek…” Diye baþlarlar… (Evet … Bir gün gelecek belalarýný bulacaklar…)
6- Allah’ý inkar ederler ama þeytanla aralarý iyi olduðundan onunla bir sorunlarý yoktur…
7- Kader yoktur ama evrim kaderdir…
Sonuç: Ateizm dinsizlik deðil Þeytanýn organize ettiði (Sonradan onun da kontrolünden çýkan, onu da canýndan bezdiren) küfür dinidir…
ya bunlar nasýl özlü sözler?
![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Sen yaz bir tanede.
Dar-ý Dünya Bir Deðirmen Taþýdýr, Daim Döner,
Cism-i Ýnsan Bir Fenerdir, Elbet Bir Gün Söner
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Ateizm Din degildir,Seytanla,Melekle hiç alakasi yoktur.
neyle alakasý vardýr sen söylede öðrenelim o zaman.
Ýnsanlar günahlarý ile övünüp sevaplarýyla alay ediyorlarsa þeytan yüreklerinde tavaf ediyor demektir.
Fake bir s..alak maydanoz kafalý iþte. Forum forum dolaþýp ortalýk karýþtýrýr böyleleri. Güzel çeneni böylelerine açma istersen. ;=)
Çok saygýn Devrimciye özel mesaj çekip saygýlarýmý sunmak istedim ama özel mesaja kapalý.
Adminimden ricam bu tip Fake üyeliði silmesi.![]()
Konu xxhidayet tarafýndan (03.05.13 Saat 06:52 ) deðiþtirilmiþtir.
Belki de o sensin?![]()