Ailemizin bel direði Nizip'in en deðerli insaný dayýmýz Hasan NÝZÝP'li maalesef Ýstanbul'da vefat etti cenazesini yarýn defnedeceðiz, çok üzgünüm.
Ailemizin bel direði Nizip'in en deðerli insaný dayýmýz Hasan NÝZÝP'li maalesef Ýstanbul'da vefat etti cenazesini yarýn defnedeceðiz, çok üzgünüm.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Allah rahmet eylesin , mekaný cennet olsun , tüm Ýstanbul daki tüm Niziplilerin dernek baþkanýydý , herkesi etrafýna çeker toplardý...
makin
Allah rahmet eylesin. Nizip'lilerin birlik olmasý için çok emek sarfedenlerden biriydi.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Baþýnýz saðolsun Allah mekanýný cennet kýlsýn gweeide kalanlara sabýr temenni ederim
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Baþýnýz sað olsun babacým..Rabb'im cennet kýlsýn.![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
rahmetli dedem mahmut özyurt un yakýn arkadaþýymýþ mekanlarý cennet olsun ikisininde
Baþýnýz saðolsun,Allah c.c. rahmet etsin.mekaný cennet olsun.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
tum hemsehirlilerimin basi sagolsun ALLAH gani gani rahmet etsin
müslüm akpek;275037]O herkesin en yakýn arkadaþýydý, nur içinde yatsýn.
ben hatýrlamam müslüm amca ama babamýn sözunu ettigi tarih 1960/1975 arasý rahmetlinin nizip te oturdugu yýllar.þu eski tüccarlar klup ü varmýþ oradaki muhabbetlerden bahs etti babam oranýn mudavýmlerý:dedem mahmut özyurt/hacý yahya/hasan nizipli/kemal aksoy/celil baz/gazi memet/memet bey(marufoglu) /ismet sönmez/kemal sayýn/bilal sayýn/kamil oguz/davut ögüt/daha adýný hatýrlayamadýgýmýz nice merhum kiþiler bazý akþamlarý toplanýr sohbet eder þakalasýrlarmýs.hatta hacý yahya amca rahmetlý herkese erzak görevi verirmiþ akþama çig köfte yapýlacak diye kendisine de köftelik simit hissesi düþermiþben o yýllarý dýnledým babamdan rahmetlinin istanbuldaki durumunu bilmiyoruz tabii
Konu mahmutozyurt tarafýndan (04.04.13 Saat 08:19 ) deðiþtirilmiþtir.
Allah rahmet eylesin, yakýnlarýna saðlýk sýhat dilerim.
Namazýný kýldýk, topraða verdik, inanýyorum ki cenabý allah onu yanýna aldý, bunu çoktan haketmiþ bir çýnar dý o.
NUR ÝÇÝNDE YAT DAYI. LÜTFEN HERKES BÝR FATÝHA OKUSUN .
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Bu sabah babamý hastaneye getirirken konuþtuk,rahmetliyi tanýdýðýný kendisininde abisi ismail Niziplininde iyi insanlar olduklarýný söyledi.Bir kez daha Allah rahmet etsin.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.