Valla Cengiz bizleri çok güzel tarif etmiþsin. Maalesef biz sürücülerinde bu konuda çok hatasý var.
Valla Cengiz bizleri çok güzel tarif etmiþsin. Maalesef biz sürücülerinde bu konuda çok hatasý var.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
..........................ama eðitim þart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Nizip’in trafiði zor düzelir....(
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
normal insanlarin tesadufen yasadigi ülke TÜRKIYE Nizip te ayni selamlar
Trafik sorunu yok; ama trafikte nasýl araç kullanýldýðýný bilmeyenler sorunu var. Ben tatilde Nizip’e gittiðimde çoðu defa baþýma gelen birþey. Adam yaya geçidinde üstüme üstüme sürüyor. Kýrmýzý ýþýkta, ki çok da sallayan yok, adam nerdeyse kavþaðýn ortasýna varmýþ. Orda bekliyor yeþil ýþýðý. Maalesef, böyle giderse il olmaya aday bir Nizip deðil; normalden biraz daha büyükçene bir köy olacak. Bir de motorsikletler pratik; ama gürültü kirliliði yapýyorlar. Hele o küçük Peugeot’larýn sesine gýcýk oluyorum.
trafik ýþýklarý düzenli çalýþmýyor çalýþsada pek takan olmuyor unutmadan ptt caddesindeki trafik sorunu çözülemedi daha zannedersem yýkýlan fýstýk halinin yeri geçici oto park olarak kullanýlýyor ama daha hala cadde üzerine park olayý bitmedi bitmeyecekte þöyle bir sistemde olsa yani antep belediyesinin yaptýðý gibi olsa belli yerlerde park yapan araçlardan ücret alýnsa hem belediyeye gelir olur bir nebzede olsa caydýrýcý olur adam para vermemek için cadde üstüne park yapmaz kanaatindeyim.
<font size=\"2\"><strong>Baðýrsak Kurtlarý Baðýrsakta Yaþar...<br />Baðýrmasakta...</strong> </font>
Aslýnda Nizipte trafik sorunun kalkmasý için cumhuriyet mahallesine kesinlikle araç girmesi yasaklanmasý lazým.örneðin antep pasajý gibi.hem insanlarýmýz daha saðlýklý þekilde alýþveriþ yaparlar hemde esnaf arkadaþlarýmýz daha düzenli çalýþýrlar.bunlarýn da olmasý lazým çünkü yakýnda Nizip ilçesi il olacak bunlarada ihtiyaç vardýr..
<font size=\"2\"><strong>Baðýrsak Kurtlarý Baðýrsakta Yaþar...<br />Baðýrmasakta...</strong> </font>
Bu konu daha önceleri de gündeme gelmiþti. Eski fýstýk halindeki yapýlmasý planlanan otopak hizmete girdiðinde büyük ölçüde park sorunu hallolmuþ olacak. .
Ama en büyük sorun Aromel kardeþimizin belirtiði gibi biraz da insanýmýzda..
<p align="center" [u]Evet 1 ay önce Nizipe geldigimde gördüm vazla araba yok ama insanlar çok serbest yani kavþaklar olsun caddeler olsun bi tane trafik polisi yok ben kýrmýzý ýþýkta yolun karþýsýndan gecmek isterken kýrmýzý ýþýkta gecen arabalarý gördüm bu da trafigin kontrolunu bozan unsurlardan birisi bu birazda bizim elimizde olanciddiyesizliklerden kaynaklanýyor bu tür unsurlarda sürücü arkadaþlarý uyarýp dikat olmalarýný saglmaktýr buda trafik poisinin iþidir ama ben Nizipde bi tane bille trafik polisi görmedim bu beni gercekdende þaþýrttý</u .
(-I-) AsLAAn (-I-)<br>TüM MuTLuKLaR SizLe OLsuN<br>
Nizip son zamanlarda baya býr gelýstý farklý yerlerde açýlan ve açýlacak olan otoparklar hemen degýl ama zamanla Nizip halkýda buna alýsacaktýr yaný otopark alýskanlýgýný herkes zamanla alýsacak ve trafýk sorunu býr nevýde olsa ortadan kalkacaktýr buyuk býr ýhtýmalle.
.
Hangi ýþýklardan bahsediliyor anlamadým. Nizipte çalýþan trafik lambasý varmý ki arkadaþýmýz kýrmýzý ýþýkta geçen araç gördü. Sanýrým trafik polisini de o yüzden görmedi.
alýntý:
"quote" AsLAAn demiþki:
<p align="center" [u]Evet 1 ay önce Nizipe geldigimde gördüm vazla araba yok ama insanlar çok serbest yani kavþaklar olsun caddeler olsun bi tane trafik polisi yok ben kýrmýzý ýþýkta yolun karþýsýndan gecmek isterken kýrmýzý ýþýkta gecen arabalarý gördüm bu da trafigin kontrolunu bozan unsurlardan birisi bu birazda bizim elimizde olanciddiyesizliklerden kaynaklanýyor bu tür unsurlarda sürücü arkadaþlarý uyarýp dikat olmalarýný saglmaktýr buda trafik poisinin iþidir ama ben Nizipde bi tane bille trafik polisi görmedim bu beni gercekdende þaþýrttý</u .
Bizim halkýmýzýn en hassas noktasý cüzdanlarýmýzdýr. Bakýn cezalar yazýlsýn ondan sonra park etmeyi ne kadar çabuk öðreniriz. .
Trafik konusunda ülke olarak çok gerideyiz. Trafik konusunda gerekli düzenlemeler ve cezai yaptýrýmlar bir an önce uygulanmalý. .
.
Nizipte ne trafik sorunu var arkadaslar bazý kendýný býlmez kýþýlerýn sorumsuz davranýslarýný dýgerlerý çekýyor gelýn istanbula trafýk sorunu nasýl olur gorun ark ....
.
TRAFÝK KAZALARINDA KÝM SUÇLU ? Sürücüler mi yoksa karayollarý mý ? karayollarýna niçin kusur verilmiyor.türkiyede hergün onlarca trafik kazasý meydana geliyor. onlarca aile maðdur oluyor. trafik kazalarýnda vefat edenler oluyor .sakatlananlar oluyor malesef. maðdur aileler haklarýný biliyor mu? HAKLARINI ARIYORLAR MI ? TRAFÝK SÝGORTASI NE DEMEKTÝR. KASKO SÝGORTASI HANGÝ HAKLARI VERÝR BÝZE. Bu konulardagörüþ belirtmek, yazmak ve srunu paylaþmak istiyorsanýz buyrun. TRAFÝK FORMUMUZU AÇIYORUZ. Sorunlarý dile getirin konuþalým.AV. ZEKERÝYA TEPEDELEN