Hayýrsever olarak bilinen Alkan ailesi, Ýlçeye kazandýrdýðýokullar ve diðer okullar için her zaman maddi manevi hiçbir þeyden kaçmayarakeðitim ve öðretime destek vermeye devam ediyor.
Nizip Radyo ve Televizyon da ekranlara gelen "Haftaya Bakýþ"adlý programa katýlan Nizipli hayýrsever iþadamý ve Nizip Ticaret Odasý BaþkanAdayý Ali Alkan, babasý merhum Cevdet Alkan adýna okul yaptýracaðýnýsöyledi.
NRT Genel Yayýn Yönetmeni Metin Ýliksoy'un hazýrlayýpsunduðu "Haftaya Bakýþ" ta önemli açýklamalarda bulunan Ali Alkan; "Alkanailesi olarak Nizip'te bu zaman kadar Ali Alkan Ýlköðretim Okulu, AbdurrahmanAlkan Ýlköðretim Okulu, Alkan Kýz MeslekLisesi ve Fatma Alkan Ýlköðretim Okulunu yaptýrarak Nizip'te eðitim ve öðretimadýna çok büyük katkýlar saðladýk" dedi.
Nizip Ticaret Odasý Baþkan Adayý olduðunu da vurgulayan AliAlkan konuþmasýnda; "Alkan ailesi olarak inþallah 2014 yýlýnda beþinci okulumuzamerhum babam Cevdet Alkan'ýn adýný vereceðiz. Geçmiþte olduðu gibi bugün veyarýn da eðitim ve öðretime destek vermeye devam edeceðiz" diye konuþtu.
Nizip'e bir okul daha yapýlmasýnýn sevindirici olduðunuifade eden Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ise; "Nizip Belediyesiolarak bütün hayýrseverlerimize kapýlarýmýz açýktýr, Ýlçemiz hayýrseverlerine gerekenher desteði vermeye hazýrýz" dedi.
![]()