Nizip þart oldu...gün noktasýnda hem fikir olalým gerisi kolay..þöyle davullu zurnalý bi þenlik olsa...
þimdiden Müslüm amminin kafasýna yapýþtýracaðým bahþiþleri görür gibiyim..![]()
Nizip þart oldu...gün noktasýnda hem fikir olalým gerisi kolay..þöyle davullu zurnalý bi þenlik olsa...
þimdiden Müslüm amminin kafasýna yapýþtýracaðým bahþiþleri görür gibiyim..![]()
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Benim Nizip'teki ev bomboþ kaç kiþi isterse kalabilir, hatta sýðmazlarsa altta bir oda daha var oraya da atarýz 3 döþþek tamam iþte , acilen gününü belirleyelim , has zamaný þimdi hemen olabilir.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Yok yok,þimdi olmaz acý aradan 1,2 ay geçsin yaw
Erikler falan bir çýksýn da hele![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Ben gideceðim vallaha artýk dayanamýyorum, Nizip gözümde tütüyor.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Að ulan að..Kapýnýn aðzýnda dinlediniz beni..Yanarým yanarým da ona yanarýmadama iftira atma..senin grizu patlamalarýný sokaktan iþittim de içeri geldim noluyo diye
Babamla karþýlýklýNizip þart oldu...gün noktasýnda hem fikir olalým gerisi kolay..þöyle davullu zurnalý bi þenlik olsa...
þimdiden Müslüm amminin kafasýna yapýþtýracaðým bahþiþleri görür gibiyim..
He heee.. ondan.. Rezzan Tarhan deperem etütlerine seni götürsün. bir gece yat yapýlacak dairelerde. Depreme horlamam dayanýrsa mesele yokBen en fazla azýcýk horlamýþýmdýr,seninki borazan gibi ötüyordu valla
Benim gülmeme Ýlker uyandý![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Eveeeeett..gün belirlensin![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..