Gerçekten unutulmaz bir gündü, emeði geçen herkese teþekkürler.
Gerçekten unutulmaz bir gündü, emeði geçen herkese teþekkürler.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Allah nasip ederde bir daha bir araya gelirsek asla fýkra anlatmayacaðým...Nazar mý deðdi nedir...Dönüþte 12 dk. ile Ýdobüsü kaçýrdým,nasýlsa dönüþ biletim var diye de pazar günü çocuklara alýþveriþ yapmýþtým.Cepte 13 TL ile Kabataþta mahsur kaldým, karþýya üsküdara geçtim oradan biladeri aradým internetten bana bilet aldý...Üsküdardan Dudulluya gelirsin 19.00 arabasý 19.25 te kalktýmý..Gece 22.00 de Bursa terminaline vardýk 23.00 da evdeydim ama haþatýmda çýktý yani.![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Her þey harika oldu. Ev sahibinden , yancýsýndan , ulaþým koordinatörümüzden , aþçýbaþýmýzdan , fýkracýbaþýmýzdan tutunda herkese çok teþekkür ederiz, bize Çatalca da bu bahçeli evi ayarlayan Osman abimize ve arkadaþý hemþerimiz Adnan beye ve gelip katýlýp ortamýn havasýný teneffüs eden herkese çok teþekkür ederiz , bu devir de bizim gibi bir araya gelip bu muhabbet ortamýný oluþturabilcek çok nadir guruplar parmak sayýný geçmez. Bir dahaki sefere bulaþmamýzda nazar deðmesin diye Nazar boncuðu ve At kafasý getirmek lazým :-)
Allah nazardan saklasýn.
Herkese ve özelllikle Ramazan kardeþimize bizi bir araya getirdiði için , admin Mamede de Nizip .com oluþturup bizlerin temelini attýðý için çok teþekkür ederiz. Nice yýllara hep birlikte ....
Saðlýcakla.....
makin
Evet.. güzel bir zaman dilimiydi.. Uzaklar yakýn olurmuþ anladým.
O samimiyet, o ülfer, o arkadaþlýk ve ötesi kardeþlik hamuruyla yoðrulmuþ kardeþlik abidesi dostlar..
Ya Rabb.. Ya Rabb.. Aðlamamak için çoðu zaman kendimi zor tuttum.
Demezmi insan nefsi, 'þu iþi de ben yapmayayým..ben patronum, ben aðayým ben paþayým..??!.'
Yok.. Tüm üniformalar, tüm koltuklar boþtu. Sadece numune kardeþlik paktý vardý.
Kimi bulaþýk yýkadý, kimi yemek yaptý, kimi sandalye yýkadý, kimi çay piþirdi, kimi yeri süpürdü, kimi sohbeti þenlendirdi, kimi köz yaktý...
Kimi..kimi..gerçekten yazmayacaðým..düþündükçe bu dostluðun sahneleri bir bir önüme geliyor perde perde açýlýyor;
O gülen yüzlerin ben egosunun karanlýðý parçalayan halet-i ruhiyesi..
Evet.. Kebap ve çið köfte ana sponsoru Ramazan Tarhan. Gözlerindeki pýrýltýyý hiçbir zaman kaybetme n'olur!.,O kadar þey yaptýn ki?!..,
Babam..ayaklarýnda derman olmamasýna raðmen bizi taþýdý (namý-ý deðer: CHP kayýðý) arabasýyla, samimiyetine kurbaann..,
Mahmut abi..sohbet dem dem demlendi yüreklerimizde, her zaman böyle ol be!.. "can"dan da, caaan...,
Murat kardeþim, seni tanýmak ve sofranda yemek yemek ayrýcalýðýna sahip oldum.. Doya doya memleket özlemimi giderdin. Kalb-i vücut.. baþtacýsýn.,
Makin abim..ülfetin gerçekten onere etti beni. Seni tanýmak ve sohbetinde bulunmak ayrýcalýk. Vizyonun ortada be abicim..,
Osman abicim, ben senden hep bir güzellik kokusu almak zorunda mýyým?'..Her daim alçakgönüllü hal-i pür melalin böyle..,
Deðerl edminimiz atladýn uçaða geldin.. Baklavalarýn tadý damaðýmýzda kalde be abim, gönül ne aþk ister ne muhabbet Nizibin kokusunuý yanýnda getirdin. Misk-i amberdin..,
Ýlker..Ýlkerim..güleç yüzlü akil kardeþim.. horlamaný unutmadým ama.,
Oktay ustam.. Yüreðin o kadar büyük ki..ve o kadar güzel bir insan sýn ki.. Emeklerin unutulmaz..,
Fatih abim.. ilim deryasýsýn sanki.. ayaklarýna saðlýk. Ve damadýn da çok güzel bir arkadaþ..
Emrah kardeþim..Her iþin ucundan tuttun. Mest eyledin be yaa..
Mehmet abi misafirini de aldýn geldin. Sohbetin için çok teþekkürler.
Ve burda ismini yazmadýðým tüm hemþehrilerime ne kadar teþekkür etsem azdýr..sað olun var olun yürek insanlarý..
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
coðrafyamýzýn verdiði müthiþ bir güzellik var...ikram,hürmet,saygý..çaðýn hýzlý dönüþüm ve yozlaþmasýnda,þeksiz,þüphesiz böyle bir dostluk adacýðýnýn yeralmasý çok çok önemli bence..hidonun temas ettiði:ünvan,etiket,maddi manevi beklenti,statü..hepsi o gün tatilde çýkmýþ..saf ve samimi dostluk kaplamýþtý..insan nizipli olmanýn kadrini ve kýymetini bilmeli..emek,zaman harcayan herkese minnetarým..
Ramazan, o pirpirim aþý çorbasý neydi öyle abiya inan hala tadý damaðýmda![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
hido, domates yiyeceðimizi býrakmadý..güzel bir günde en kötü hatýra o kaldý...
Benim lügatýmdan domates ve domates yemekleri çýktý için rahat ettimi evlat![]()
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE