Kuzu yerinde bir sýkýntý yok deðilmi Müslüm abi,ben Osmandan korkuyorum bilesin ♥
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
herhangi bir sýkýntý yok
sen Emin Hocayýda al ama
Ýlker i de unutmayýn
Osman Demir Istanbul
yengem ve çocuklarý da getir istersen
![]()
Osman Demir Istanbul
Osman þu çiftliðin adresini hala vermedin.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Eskiþehir'den Mehmet abiye kim sölicek ?
Fatih mi Osman abi mi arasa ?
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Bütün kavurma yapar.. gerisini de somun ekmek arasý yaparýz. Olmadý birbirimizi yeriz..kuzu tamam..![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Bütün kavurma yapar.. gerisini de somun ekmek arasý yaparýz. Olmadý birbirimizi yeriz..kuzu tamam..![]()
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Arkadaþlar Çatalcaya kuzu çevirmeye gelmek isteyenler lütfen beni arasýn, tanýmadýðýmýz Nizip'li hemþerilerimizden gelmek isteyen olabilir diye düþündüm 0532 228 08 59
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Kardeþ bende ikisininde telefonu yok sende varsa arayalým gelsinler...
Biz hanýmdan karar aldýk, çok mecbur kalmassak birlikte bir yere gitmiyoruz...![]()
Bencede ufak, giderken biraz yumurta patates falan haþlayalým yoksa millet özelliklede Hido aç kalýr![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Ya ben gerçekten anlamýyorum.. Bu nizip.com un bir buluþmasý olacak diye biliyordum ancak, tanýdýðýmýz tanýmadýðýmýz bir sürü insan çaðrýlýyorsunuz. Þaka bir yana ben açýkçasý bu iþten hoþlanmadým. Burda bir kalem yazmamýþ.. bir tek site için vakit ayýrýp ta fedakarlýkta bulunmamýþ..tanýmadýðýmýz insanlarla birlikte olmak.. sadece böylesi bir özel günde kaynaþma günümüzde..bilmiyorum bana ters geldi. Eðer iþin boyutu böyleyse ben gelmek istemem. Çünkü sevmiyorum kalabalýðý ve tanýmadýðým insanlarla ne muhabbetim olacak onu da anlamýþ deðilim. Böylesi özel bir zamanda özel bir kaynaþma toplantýsý beklerdim..ama iþ çýðrýndan çýkacak gibi gözüküyor.. bilmiyorum belki de yanlýþ düþünüyorum ama bana ters geldi..garipsedim ve kendimi kötü hissettim..Ve açýkçasý buluþmaya 2 gün kalmýþ ve hala nereye gideceðiz nasýl olacak..kim, nerde, nasýl buluþacak?? Tam bir karmaþa hakim. Biri tam olarak þu proðramý da yapsa iyi olacak.