Novotel Zeugma Toplantý Salonunda yapýlan konferansa, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep Þehitkamil Kaymakamý Mehmet Aydýn, Gaziantep Þahinbey Kaymakamý ...
Haberciniz
Kaynak...
Novotel Zeugma Toplantý Salonunda yapýlan konferansa, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep Þehitkamil Kaymakamý Mehmet Aydýn, Gaziantep Þahinbey Kaymakamý ...
Haberciniz
Kaynak...
çoðu cahilliðinden okutmaz.kýz kýsmýsý okumaz der.ama hastaneyede karýsýný getirir bayan dr.muayene etsin der.hani kýz kýsmý okumazdý.okutmuyordun.þimdi de kalkmýþ bayan dr.arýyon.noldu?
ben böyle düþünenlere karþýyým arkadaþ.kýzda olsun oðlan da olsun okusun.vatana millete faydalý birer kiþi olsun.kýzlarýn okumasýna engel olunmasýn...
CANIMSIN CANIM...
Vali bey inþallah kýzlarý okutun derken kuran kurslarýna gönderin demek istememiþtir.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Nizip'te kýzlarýn okuma oraný çok düþtü, hepsi kuran kurslarýna gidiyor sonrada 16-17 yaþýnda evlendiriliyorlar, bir kaç ay önce bütün basýnda çýkmýþtý.
Vali bey þunu söylemek istemiþ olabilirmi? Haydi kýzlar okula kampanyasý düzenleyip kýzlarý ilk okulu liseyi okutuyorsunuz,kýzlar baþlarýný kapatýp üniversite kapýlarýna gelincede bu sefer okula almýyorsunuz,beyinsizler demek istemiþ olabilirmi acaba.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Buyur!!! Baþörtülü kýzlar kapýdan çevrilmedimi,sen Papuayenigide yaþýyorsun heralde.Baþörtülüler alýnmýþmýþta türbanlýlar alýnmamýþmýþ...Aferdersin, biriyle baþlarýný örtüp diðeriyle nerelerini örttü bu kýzlarýmýz...Ayýp ya,kapatmýyorsunuz bari kapatana karýþmayýn, iftira atmayýn dahada önemlisi niyet okumayýn.Yok birisi babaannelerinin örtüsüymüþ de diðeri siyasi simgeymiþ.Ya bi git akþam akþam ha.
Elbette alýnmýþlardýr , bunun sana bin tane örneðini gösterebilirim, türban takmayaný ötekileþtirmektir, ben namusluyum takmayan namussuz demektir, sen ve senin gibiler bunu anladýðýnda iþ iþten geçmiþ olacak, Ýran'lý kadýnlarýn sadece baþlarýný açmak için Türkiye'ye geldiðinden haberin yok galiba, baþýný örten iran'lýlar da zaten asla türban takmaz. Akþam akþam dellendirdin yine beni kanka manka dinlemeyeceðim bak geldiðinde seni çevirme yapacaðým haberin olsun.
Ben baþörtüsü ile türbanýn farkýný anlamýyorum nasip olurda istanbula gelirsek varsa yengeden bir tane al getir bize aradaki farký göster bende ikna olayým olurmu.