Malzemeler:
1 paket hazýr baklavalýk yufka 250 gr ince çekilmiþ antep fýstýðý 300 gr tereyað yada margarin
Þerbeti için : 6 su bardaðý su 6 su badaðý þeker çeyrek limon
Hazýrlanýþý:
Ýlk olarak þerbeti hazýrlayýp þeker ve suyu ocakta göz göz olana kadar kaynatýp en son limonu atýp kapatýn ve ocaða þerbeti soðumaya býrakýn. Hamurunuzu paketinden çýkartýp tezgaha açýn ve her bir hamur yapraðýnýn üzerine antep fýstýðý serpin ve oklavaya sarýn. Her iki ucundan sýkýþtýrdýktan sonra elinizle yaðlanmýþ tepsinize dizin.Yaðý ýsýtýp dolama tatlýnýn üzerinde gezdirip 180 derece fýrýnda piþirin. Fýrýndan çýkartýp soðumuþ olan þerbetinizi eþit miktarda tepsimiye dökün.