Kroyum ben krokerey falan gerek yok
mislim amminin kayýðýna biner gideriz
Kroyum ben krokerey falan gerek yok
mislim amminin kayýðýna biner gideriz
Osman Demir Istanbul
Aslaným benim, yanlýz buraya cumartesi sabahmý gideceðiz yoksa cuma akþamdanmý gideceðiz þunu bir netleþtirin...Cumartesi günü gidilecekse ben cuma akþamý Güngörene teyzemlere giderim cumartesi beni Güngörenden alýrsýnýz,yok Cuma akþamdan gidilecekse fatih abiyle beraber direk çatalcaya gideriz..Burasý muallakta kaldý netleþtirelim.![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
la cuma bendesin ne teyzesi...çiköfte yapacaz ya...cývýtma þimdiden ..
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
dedikya ne olursan ol yine gel..28 þubat maðduru olman buna engel diil güzel kardeþim..gel sen de gel![]()
www.tarhanharita.net
Bende 12 eylül maðduruyum, gelebilirmiyim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Buluþma yeri çatalca olarak deðiþtirilmiþtir, ctesi sabah erken gidip kahvaltýmýzý da orada yapacaðýz, nohut dürümü ve kavurma olacak, isteyen erken gelebilir.
Adres yeniden güncellenecek
Tarhanla görüþtüm proðram þu; Biz fatih abiyle cuma akþamý kabataþa geliyoruz, müslüm abi bizi alýp güngörene getirecek oradan müslüm abiyle veya oktayla tarhana gideceðiz orada gece çiyköfte var, akþam Tarhada kalacaðýz sabah kalkýp Çatalcaya gideceðiz günü orada geçirdikten sonra cumartesi akþam daðýlýrýz... Ben Güngörene geleceðim pazar sabahýda dernekte kahvaltýyý yaparýz öðleden sonrada ver elini Bursa...Cuma akþamý Tarhanda kalmak isteyenlere gece fýkra þenliði olacak gülmekten tansiyonu düþenlerede sade limonlu beyaz gazoz ikram edilecek yat saati belli deðildir ona göre...Eklemek isteyen varsa ilave etsin, Rüsteme bir çay borcumuz var ama bu seferde yetiþmez sanýrým...
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Cuma akþamý güngörende hazýr ol o zaman![]()
Tamamdýr sorun yok
la ikide bir tarhana deyip durma...doðrusu "tarhan'a" þeklindedir.![]()
www.tarhanharita.net