Nizip ilçesinde okullarda süt daðýtýmýna baþlandý.
Devami...
Nizip ilçesinde okullarda süt daðýtýmýna baþlandý.
Devami...
NÝZÝP'TE OKUL SÜTÜ DAÐITIMINA BAÞLANDI - Nizip ilçesinde okullarda süt daðýtýmýna baþlandý.
www.haberler.com/nizip-te-okul-sutu-dagitimina-baslandi-435...
Kaynak...
Kaymakam Yaþar Karadeniz, Hatice Kamil Pekmez Ýlkokulu'nda düzenlenen süt daðýtým programýnda yaptýðý konuþmada, okul sütü kampanyasýnýn önemine deðindi. Öðrencilere "neden süt daðýtýyoruz" diye soran Karadeniz, "Çocuklar süt sizin için her þeydir.
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »
Kaynak...
Nizip ilçesinde "Okul sütü" projesi kapsamýnda Hatice Kamil Pekmez Ýlkokulu öðrencilerinesüt daðýtýldý.
![]()
Temsili olarak Hatice Kamil Pekmez Ýlkokulunda düzenlenensüt daðýtým programýna, katýlan Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, öðrencileresüt daðýttý.
Düzenlenen törende okul sütü kampanyasýnýn gerekliliðinianlatan Kaymakam Yaþar Karadeniz, öðrencilere neden süt daðýtýyoruz diye sorduöðrencilerden ''saðlýðýmýz ve kemiklerimizin güçlenmesi'' yanýtýný alanKaymakam Karadeniz, ''Çocuklar süt sizin için her þeydir onun için saðlýðýnýzýve iyi geliþmeniz ve hasta olmamanýzda bizim için çok önemlidir. Sizinsaðlýðýnýz bizim saðlýðýmýzdýr bu nedenle bu sütleri daðýtýyoruz'' dedi.
Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ'te bu gün itibariyleanaokullarý ve 1, 2, 3 ve 4'üncü sýnýflar olmak üzere ilçe genelinde 16 binöðrenciye ''Okul sütü'' projesi kapsamýnda süt daðýtýmýna baþladýklarýnýsöyledi.
Düzenlenen törene, Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürü AbdullahDaðlý, Halk Saðlýðý ve Gýda Tarým ve Hayvancýlýk Ýlçe Müdürlüðü'nden yetkililerkatýldý.
![]()
nrtmedya.com
Bursada benim ikizlerin okulunda da süt daðýtmaya baþlamýþlar severekte içiyorlar...
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Kimler zengin olacak bakalým bu iþten.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Demek ki neymiþ !
Alt yapýyý, daðýtým aðýný oluþturmadan bu iþe giriþmeyecekmiþsin !
Fakat hala soðuk zincir ve okullarda soðuk hava depolarý yoktur.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Bu sütler raf ömrü uzun olan sütler,normalde de marketlerde de raflarda aylaca kalýyor yani.)
Konu M.KÜÇÜK tarafýndan (21.02.13 Saat 13:07 ) deðiþtirilmiþtir.
Libya mý allah korusun.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Nizip'te Okul Sütü Daðýtýmýna Baþlandý. 20 Þubat 2013 Çarþamba 15:19. Nizip ilçesinde okullarda süt daðýtýmýna baþlandý. Nizip ilçesinde okullarda süt daðýtýmýna baþlandý. Kaymakam Yaþar Karadeniz, Hatice Kamil Pekmez Ýlkokulu'nda düzenlenen süt ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »![]()
Haberciniz
Kaynak...
Gaziantep Haberleri,Nizip ilçesinde okullarda süt daðýtýmýna baþlandý. Kaymakam Yaþar Karadeniz, Hatice Kamil Pekmez Ýlkokulu'nda düzenlenen süt daðýtým ...
yurthaber.mynet.com/detay/gaziantep-haberleri/.../711452
Kaynak...