Þanlýurfa'nýn Birecik ilçesinde gecenin geç saatlerinde arabaya çarpan bir vatandaþ çarptýðý arabanýn üzerine nezaket dolu bir not býraktý
Devami...
Þanlýurfa'nýn Birecik ilçesinde gecenin geç saatlerinde arabaya çarpan bir vatandaþ çarptýðý arabanýn üzerine nezaket dolu bir not býraktý
Devami...
Hah haaaa Ýstanbulda bu adama enayi derler.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Memur olmadan önce tekstilde pazarlamada çalýþýyordum,Denizlinin Çivril ilçesinde panelvan münübüsle geri geri çýkmam için arkadaki 50Nc kamyonetin bana müsade etmesi lazýmdý saða sola baktým þoför yok arabanýn kapýsýna baktým kapý açýk ama kontak anahtarý üstünde deðil arabanýn kapýsýný kapatayým derken kapý hýzla çarpýnca aracýn aynasý yere düþtü ve kýrýldý ...Sahibide ortalarda yoktu bende adama not yazdým, aynanýzý ben kýrdým isterseniz hakkýnýzý helal edin isterseniz þu numarayý arayýn parayý havale edelim diye iþ yerinin numarasýný yazdým ve gittim..Adam merakýndan iþ yerini aramýþ hayret etmiþ kimmiþ bu adam diye hakkýnýda helal etmiþ.Bursaya döndüðümde söylediler banada...Buda olmasý gereken bir davranýþ.
Konu M.KÜÇÜK tarafýndan (21.02.13 Saat 06:25 ) deðiþtirilmiþtir.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Devami...
demek ki iyi insanlarýn nesli tükenmemiþ...
CANIMSIN CANIM...
Helal oLsun Kekey valla Helal olsýun Tebrikler: Bize ve bizlere Böyle insanlar lazým...
Buda Benden Bir Teori
"Ýnsan Oðlu Ne olduðu Gibidir, Nede Göründüðü Gibidir."
"Ýnsan Oðlu Zaman Gibidir Zaman.!!!"