Mültecilerin içerisinde ortalýðý karýþtýrmak için kalanlar da var.
Bunlar zaman zaman ayýklanýp muhaliflere doðru yollanýyor.
Geçen hafta yapýldýðý gibi !
Mültecilerin içerisinde ortalýðý karýþtýrmak için kalanlar da var.
Bunlar zaman zaman ayýklanýp muhaliflere doðru yollanýyor.
Geçen hafta yapýldýðý gibi !
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Bugünde bir karmaþa var mý fýstýk hali çevresinde bulunan çadýrlarda
büyük bir kalabalýk ve bir kaç polis arabasý gene olay vardý anlaþýlan...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Orada olmadýðýmýz için olaylarada vakýf deðiliz,dolayýsýyla buradan yorum yapmakta istemiyorum,hem ilçe için hemde onlar için zor durum.Allah hepimizin yardýmcýsý olsun.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Geçtiðimiz cumartesi Nizip Mülteci Kampý'nda kalan Suriyeli sýðýnmacýlarýn çýkardýðý ve askerlerle güvenlik görevlilerinin yaralandýðý, kamp alanýnýn büyük ...
www.muhalifgazete.com/60256-Nizip-teki-multeci-kampinda-...
Kaynak...
Nizip'te gerginlik büyüyor. Nizip Mülteci Kampý'nda yaþanan ve sadece Evrensel' in duyurduðu isyanýn ardýndan gerilim Nizip ilçe merkezine de sýçradý.
www.evrensel.net/news.php?id=49057
Kaynak...
Çok çirkin bir karalama kampanyasý.
Öyle bir haber yapýlmýþ ki mültecilerin kaldýðý her yerde olay var ve ilçe halký ile mülteciler arasýnda her gün kavga var gibi hava oluþturulmak isteniyor.
Yoksa var da biz baþka þehirde mi yaþýyoruz?
Amcamoðlu dün Halfeti'deydi, bir taziye yerinde ona sormuþlar "yahu sizin orda suriyeliler bir polis öldürmüþ" ....
Birecikteki bir tanýdýk 2 asker öölmüþ doðru mu diye soruyor.
Bu tür sorularý çok farklý yerlerden farklý þekilde duyunca insanýn aklýna planlý bir kampanya olma ihtimali gelmiyor deðil.
Ýþ neredeyse bu "Suriyelilere merhamet bile etmeyin"e kadar gidecek.
Yazýk.
Neden böyle bir karalama kampanyasý yapsýnlar, ne çýkarlarý var anlamadým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Her meseleyi vesile edip siyasete malzeme yapanlar yok mu? Ýþte onlar.
Suriyeli muhaliflerin karþýsýndaki suriyelilerde olabilirmi?
Esed kazanýyor, þimdi ne yapacaðýz bu sýðýnmacýlar tekrar dönmezler Suriye'ye aldýk mý þimdi belayý baþýmýza.
Geçen bana bir mail geldi Finansbank Hatay þubesinden ;
Ýþte suriyeliler þöyle, iþte böyle..aç býrakýn.. iþ vermeyin.. ev vermeyim.. çocuklarýna bile merhamet göstermeyin..onlar þeytanýn çocuklarý...
Falan filan liste up uzun aradým Hatay þubesini bu maili niçin bana gönderdiniz dedim.
Mesajda adý geçen ne öyle bir personel, ne telefon numarasý, ne de olaylarla alakalý hiç bir bilgi yok.
Peki ben sizin müþterinizim dedim nasýl böyle siyasi ve etik olmayan bir maili bana gönderirsiniz dedim.
Araþtýralým dediler.
Sonra genel merkezlerinden bir yetkili aradý böyle bunun için binlerce kez özür dilediðini beyan etti.
Olay kýsaca Hatay da görevli bir çalýþanlarýnýn, tüm müþteri bilgilerine korsan yazým yüklemesi sonucu böyle bir maili binlerce müþterilerine gönderdiðini konuyla Finansbank ýn bir alakasý olmadýðýný ve nerdeyse 15 dakika dil dökerek anlattý.
Evet birþeyler oluyor ama provokatörlerin de boþ durmadýðý kesin. Sadece dikkat edin..
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Hadis-i Þerifte de belirtildiði gibi Müslümanlar bir vücudun azalarý gibidir. O azalardan biri rahatsýz olduðu zaman bütün vücut rahatsýz olur. Aynen bu durum gibi ...Suriye vatandaþlarý sýkýntý çýkarýyor olabilirler,herkesin düzeni bozuldu kiminin eþi,sevdiði, çocuðu öldü...Kolay deðil bunlarý yaþamak, dua edelim kardeþ kanýnýn durmasý için...Bir an önce bitsin bu zulümde herkes evine gidip tekrar düzenini kursun.
Her hayati konuda müslümanlýk dile getiriyorsunuz Türkler ne olacak Çinde hamile Türk kadýnlarýnýn karnýný canlý canlý kesip ceninlerden çorba yapýyorlar bunlara neden müdehale yapmýyorsunuz.