Tamam ben inandým müþlü ne derse onu yapacaðým![]()
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ben de olabilirim..
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Geçen hafta bireciðe gittiðimde büyük bir kalabalýk belediyenin önünde imza kampanyasýna destek veriyordu...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Öncelikle baþörtüsünü istemeyen birkaç tip insan var.
Birincisi Rum ermeni ve yahudiler
Bunlar Ýslam olmazsa devletin yönetilme iþinin kendilerine kalacaðýný düþünüyorlar.
Türkler ve diðer farklý milletler arasýnýnda bozulacaðýný Güçlü Türkiyeden bu þekilde kurtulacaklarýný biliyorlar.
Canhýraþ aldýklarý Türk isimleri ile Turan düþüncesine ve Ýslam dinine saldýýryorlar.
Azýnlýklara ve eþincinseller gibi toplumu yýkacak kimselere özgürlük diye onlarý kýþkýrtýyorlar.
PKK da bu eksende tüm avrupa diðer Türk düþmanlarý tarafýndan beslenerek büyütülüyor.
Ýkincisi ise bu azýnlýklarýn piyonu ajaný yetiþtirmesi olan zavallýlar. Bunlar çok tehlikeleri
Cemil Meriç bunlar için Avrupa tarafýndan deviþilmiþ insan diyor.
üçüncüsü ise Türk veya Kürt veya Alevi tarikatlarýndan olan bunlara da akýllarýný baþlarýna alýn diyoruz.
Dördüncüsü ise bunlarýn düþüncelerini bilmeden okumuþ ve asýlnda özgürlük ve ilericilik olmayan fikirlere kendilerini inandýrmýþ
saf insanlar.
Ýþte bu insanlar bizim insanýmýz onlara aklýnýzý baþýnýza alýn tekrar düþünün demek durumundayýz.
Müslüm Abi sende aklýný baþýna al tekrar düþün.
baþörtüsünün sana veya herhangi bir insana ne zararý olabilir?
Osman Demir Istanbul
Türbanla baþörtüsünün ayrýmýný hala yapamýyorsunuz, türban bir üniformadýr ve ben buna karþýyým, izar dediðimiz kara çarþafýnda ne gibi sakýncalarý olduðunu anlatmak burada çok uzun sürer ve bazý insanlar incinebilir.
Benim aklým baþýmda , her zamanda aklým baþýmda olmuþtur, türban denen bez parçasýnýn sonunda Türkiye'nin kurtuluþu olduðuna kadar getirdiniz el insaf diyorum yapmayýn , bu cemaatlerin bir üniformasýdýr türban diye bir örtü dinimizde yoktur, her cemaatin farklý türbaný var hatta baðlama þekilleri bile deðiþik, asýl sizler Türkiye'yi karanlýk bir ortama sürüklüyorsunuz, allah sizi islah etsin asýl siz aklýnýzý baþýnýza alýn.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE