Memur -Sen'in kamuda kýlýk kýyafet özgürlüðü için Türkiye genelinde baþlattýðý 10 milyon imza kampanyasýna Þanlýurfa'nýn Birecik ilçesinden de 10 bin imza desteði saðlandý
Devami...
Memur -Sen'in kamuda kýlýk kýyafet özgürlüðü için Türkiye genelinde baþlattýðý 10 milyon imza kampanyasýna Þanlýurfa'nýn Birecik ilçesinden de 10 bin imza desteði saðlandý
Devami...
Bizim hastanede bugünden itibaren isteyen bayanlar baþörtüsüyle çalýþýyor.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Ya süper biþey yaaa.. Helal olsun!..![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Þalvar cüppe takke de sýrada.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Baþka bir þey için olsa bu kadar mücadele etmezler di. Kutluyorum
Babacým yine taþlama yapmýþsýn..
Sen ki inanç özgürlüðü ve kýlýk kýyafetin tartýþýlmayacaðý yönünde mücadele edenlerden birisin.
Neden böyle bir sitemde bulundu ki þimdi anlamadým?!...
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Ýçten içe seviniyor ama belli etmiyor,o insanlar istediði gibi baþýný örtecek ki sende istediðin kadar rahat dolaþacaksýn kimse kimsenin kýlýk kýyafetine karýþmayacak deðil mi...Millet istediði gibi denize gitsin, mayoyu býrak gsitring giysin, hatta üstsüz dolaþsýn kimse müdalehe etmesin ama ben sadece Allahtan korktuðum için baþýmý örtmek istiyorum diyene laga lagu....Olmaz özgürlük varsa herkese var,özgürlük yoksa kimseye yok...Tek taraflý özgürlük özgürlük sayýlmaz![]()
Kýlýk kýyafetin özgürlüðü olmaz Maho senden bu kadar ucuz bir örnek beklemiyordum, ben mayoyla devlet dairesine girebiliyormuyum , senin hastaneye hiç gsitringle gelen kadýn gördünmü, demekki bu iþinde bir adabý var, ben mayoyla denize giriyorum ama haþemeyle yada garip bir elbiseyle denize giren kadýna karýþmýyorum, aslýnda þimdi tam tersi oldu geçen yaz, benim kýsa þortuma laf etti bu kardeþler mecburen gidip diz üstü yeni þort aldým ben yýllardýr normal bir deniz þortuyla denize girerdim ama inan geçen yaz çekindim, demekki bu iþler senin sandýðýn gibi özgür deðil, yakýnda göreceksin kara çarþaflý doktorlar piyasaya çýkacak, yani bu özgürlüðün sonu yok.![]()
Devlet dairesinde baþörtüsü olmaz diye ayetmi var,Allahýn kesin emrimi bu...Sonuçta senin benim gibi iþgüzarlarýn Allahý karþýlarýna almak ahmaklýðýný gösteren birilerinin koyduðu bir kuraldý...Ve yýkýldý. Ne oldu...Hiçbirþey.Yarýn birilerinin koyduðu kurallardan deðil Allahýn koyduðu kurallardan hesaba çekileceðiz...Býrakýn isteyen istediði gibi giyinsin, hiç kimsenin cennete veye cehenneme gitme hürriyetine karýþamayýz...
Babacým yanlýþlarý biliyoruz ama bu demek deðildir ki "Allah'ýn emiri" ne karþýyýz..
Özgürlüklerin sýnýrlarý elbette olmalý ama sýnýrlar da "din" le çatýþmamalý.
Allah devlete tabi deðildir.. bizler ve devlet Allah ýn hükümlerine tabi olmalýyýz.
Çünkü Müslümanýz..
Ýsteyen izarla girsin , iþini aksatmadýktan sonra kime ne caným !
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Teker teker gelin
Heeeeyyytttt ulen!..![]()
Erkek erkeðe bile olsak birbirimizin yanýnda da sitediðimiz yerimizi açamayýz Müslüm abi bu kadýnlar içinde geçerli...Göbeðimiz ile diz kapaðýmýzý kapatmak bize farzdýr,senin kýsa þortuda onun için hatýrlatmýþlardýr onlara teþekkür etmelisin![]()
![]()
Þimdi Ýranda çarþafla çalýþan devlet memurlarý var ne oluyor,hiç Suudi arabistanýn giydiði beyaz boydan elbise ise devlet memurlarýna ise giymek mecburi ne oluyor,hiç.![]()
Sana gücümüz yetmediði için tek tek gelemiyoruz kusura bakma
Daðýlýn üleynnnnn![]()
![]()
![]()
Merak etmeyin hem Arabistan'da hem Ýran'da çok kýsa bir zamanda kadýnlar baþ kaldýracaklar zaten kimse türban takmýyor, çoðu baþörtüsü takýyor oda öylesine.